Keystone logo
Groundschool London

Groundschool London

Groundschool London

Invoering

Over ICARUS Wings Advanced Language Proficiency Training voor Flight Crew

ICARUS Wings is een innovatieve reeks geavanceerde taalvaardigheidscursussen voor alle cockpitpersoneel, geleverd door professionele instructeurs van Groundschool London . De drie cursussen zijn samengesteld door een ervaren Flight Crew Licensing Instructor, ook lid van de International Civil Aviation English Association, met verscheidene jaren ervaring op het gebied van Aviation English-training bij grote luchtvaartmaatschappijen in Europa.

In tegenstelling tot andere taalvaardigheidscursussen die allemaal in de klas zijn gebaseerd, zijn deze cursussen verdeeld in zowel klaslokaal als training in geavanceerde FTD-vluchtsimulatoren - Boeing 737-800 en Airbus A320 (vanaf de zomer). Het voordeel van deze structuur is dat het vliegtuigpersoneel 's ochtends de taal die in de luchtvaart wordt gebruikt, kan leren en' s middags in de simulator tot 10,5 uur aan werk in praktijk kan brengen. Deze methode, gebaseerd op decennia van studies in toegepaste neurofysiologie van tweede taalverwerving, zal de leercurve van de student verhogen, wat resulteert in betere algemene resultaten.

Het doel is dat aan het einde van de cursus piloten klaar zijn om hun ICAO taalvaardigheidsexamen met een minimum niveau 4 (operationeel) af te leggen. Voor cabinepersoneel ontvangen ze een geldig certificaat met hun taalniveau in zowel CEF- als Oxford / Cambridge-formaat. Piloten ontvangen een certificaat van deelname.

De drie cursussen onder ICARUS Wings Advanced Language Proficiency voor Flight Crew zijn:

  • FCL * Mislukte examenrecuperatie (taalvaardigheid)
  • FCL * examenvoorbereiding (taalvaardigheid)
  • Engels voor cabinepersoneel

* Licentie voor cockpitpersoneel

Voor elke cursus ontvangen de studenten een persoonlijk exemplaar van de gebruikte cursus. Piloten ontvangen ook een exemplaar van 'Test Your Aviation English'. Alle cursusboeken zijn van hen om bij te houden.

Locaties

  • London

    Tileman House, 129 Upper Richmond Road, SW15 2TX, London

Vragen