We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Invoering

Wij zijn meer dan bedrijven. Onze cijfers bewijzen het.

Al meer dan 100 jaar heeft Gies College of Business opzettelijk zijn innovatieve programma's, een toonaangevend curriculum en mogelijkheden voor ervaringsleren ontworpen om studenten in staat te stellen en voor te bereiden om grote ideeën om te zetten in zinvolle acties. Dit gebeurt wanneer studenten toegang hebben tot innovatieve curriculaire initiatieven, topfaculteittalent, state-of-the-art middelen, een sterke reputatie bij werkgevers en uitzonderlijke netwerkmogelijkheden.

Tegenwoordig bereiden de faculteiten van Gies meer dan 6000 toekomstige bedrijfsleiders van over de hele wereld voor om hun doel in de praktijk te brengen en transformatief leiderschap te bieden in een mondiale economie.

Over onze naam

In 2018 gaven alumni Larry en Beth Gies hun naam en een ongelooflijk ondersteunend geschenk van $ 150 miljoen aan het College - aangezien we officieel Gies College of Business werden. Deze geweldige kans vergroot onze kernmissie van het bieden van een educatieve ervaring die verder gaat dan alleen het bedrijfsleven.

Als oprichter, president en CEO van Madison Industries vraagt Larry iets speciaals aan zijn werknemers, zijn collega's en zichzelf. Door persoonlijk te leren hoe krachtig het is om te verbinden wat hij elke dag doet met een groter doel, vraagt Larry nu aan anderen om 'jouw waarom te vinden'.

Decaan Jeffrey R. Brown gelooft dat ons 'waarom' op het College sterker is geworden, omdat een paar onderscheidende factoren vorm krijgen van Larry's gulle gift. Ten eerste breiden we een curriculum uit dat is gericht op het vinden en verkennen van innovatie in het bedrijfsleven. Ten tweede kunnen we nu nog betere toegang bieden tot levensveranderende bedrijfsopleidingen. Ten derde nemen we meer medewerkers aan en installeren we de middelen die nodig zijn om de volgende generatie bedrijfsleiders te inspireren.

Afstudeerprogramma's bij Gies

Ongeacht uw carrièrepad, Gies Business heeft een curriculum voor afgestudeerden dat u de juiste mix geeft van klassikaal, praktisch en leiderschapsleren om uw specifieke carrièredoelen te bereiken en concurrerender te zijn op de arbeidsmarkt. We hebben een uitgebreide reeks masterprogramma's die worden aangeboden op een manier die aan jouw behoeften voldoet.

Al onze programma's - van accountancy tot management en financiën - bieden u de mogelijkheid om verschillende bedrijfsfuncties te verkennen, kritische probleemoplossende vaardigheden te leren en echte leiderschapservaring op te doen. Je studeert af en bent bereid om vanaf de eerste dag waarde toe te voegen in de carrière die je gaat opbouwen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Champaign

    515 East Gregory Drive, IL 61820, Champaign

Vragen