Keystone logo
Georgian College Diploma in gastvrijheid - hotel- en resortbeheer (HHRO)
Georgian College

Diploma in gastvrijheid - hotel- en resortbeheer (HHRO)

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

CAD 9.401 / per semester *

Op de campus

* Geschatte internationale collegegelden en bijkomende kosten totaal, per studiejaar. Raadpleeg de link http://www.georgiancollege.ca/finance-and-fees/tuition-and-ancillary-fees/ voor meer informatie.

Invoering

Stel je een opwindende horecacarrière voor die werkt bij plaatsen zoals vijfsterrenhotels, luxe resorts, restaurants, clubs en cruisemaatschappijen. Horecaprofessionals werken met uiteenlopende klanten over de hele wereld. Studenten worden ondergedompeld in een innovatief curriculum dat wordt gegeven door docenten met waardevolle branche-expertise. Leren vindt plaats door middel van uitgebreide ervaringsmogelijkheden, waaronder excursies, praktische laboratoria, werkplekcertificeringen en studeren en reizen naar het buitenland. De nadruk wordt gelegd op zowel de afdelingen eten en drinken als kamers van een hotel of resort, en strategische partnerschappen met de industrie vormen een aanvulling op het leren van studenten.

Naast de ene coöperatieve werkperiode, biedt de campus van South Georgian Bay de mogelijkheid voor internationale studenten om voorafgaand aan hun aankomst te interviewen voor een parttime functie. Degenen die succesvol zijn door het interviewproces, zullen in de residentie van het resortpersoneel wonen terwijl ze voor het resort werken en studeren in het gastvrijheidsprogramma.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen