Diploma in voedsel- en drankbeheer - restaurantbeheer
George Brown College
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Toronto, Canada
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
2 jaar
Tempo
Full time
Collegegeld
CAD 17.673 / per year *
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
May 2024
* huisonderwijs | $ 16,490 voor internationaal collegegeld. Alle kosten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd
Invoering
GBC's Food and Beverage Management-programma, leer je over de opwindende en diverse Food and Beverage-industrie met cursussen in wijn, mixologie, ondernemerschap en strategisch restaurantbeheer. Je eerste jaar in dit programma biedt je fundamentele kennis van de branche, door te leren en samen te werken met je collega's in alle sectoren in onze School of Hospitality and Tourism Management, ook wel een "gewone eerstejaarsaanpak" genoemd. In je eerste jaar doe je kennis op op het gebied van hotels, evenementenplanning, toerisme en eten en drinken door middel van een reeks praktische en theoretische cursussen.
Tijdens je tweede studiejaar pas je je kennis van de theorie toe door middel van unieke leertechnieken en onschatbare praktische ervaring. U krijgt de mogelijkheid om:
- Neem The Chefs' House over , ons ultramoderne restaurant en leercentrum, waar u alle aspecten van de activiteiten beheert, waaronder het ontwerpen en verkopen van tickets, het samenwerken met industriële partners, het uitvoeren van kostenanalyses en het ontwerpen van het menu voor eten en drinken in samenwerking met onze culinaire studenten.
- Begeef je op een educatief, virtueel avontuur via onze Restaurant Simulation , waar je een falend restaurant nieuw leven inblaast en transformeert in een winstgevende onderneming met behulp van besluitvormings-, management- en financiële planningsvaardigheden.
Uw opties voor veldonderwijs
Als onderdeel van je vierde semester voltooi je een externe stage van 14 weken met je keuze voor een landelijke of internationale stage. Deze kans zal uw kennis vergroten met praktijkervaring en u helpen uw netwerk van contacten op te bouwen. Als je het Food and Beverage Management-programma voltooit, word je het soort multi-getalenteerde afgestudeerde waar de lokale en internationale voedingsmiddelen- en drankenindustrie naar op zoek is in de competitieve omgeving van vandaag.
Afgestudeerden verwerven de vaardigheden die nodig zijn om vooruitstrevende leiders binnen de industrie te zijn, waardoor de ervaring van gasten met eten en drinken wordt verrijkt. U ontvangt branchecertificeringen op het gebied van voedselveiligheid, verantwoorde alcoholische drankenservice, WSET en eerste hulp (CPR). Om je internationale vaardigheden op het gebied van eten en drinken aan te scherpen, heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een exclusieve Experiential Study Tour.
Met dit programma kun je in je tweede jaar overstappen op een van onze hospitality- en toerismebeheerprogramma's, mocht je interessegebied veranderen. We weten ook dat het leven vol onverwachte gebeurtenissen kan zijn; Mocht je je laatste studiejaar niet kunnen afronden, dan kun je volgens ons gemeenschappelijke eerstejaarsmodel afstuderen met een 1-jarig certificaat in Hospitality Services (H101).
toelatingen
Beurzen en financiering
Beurzen voor internationale studenten bij George Brown College zijn over het algemeen toekenningen in het programma op basis van de academische prestaties van studenten (en andere criteria) op George Brown College na het begin van het academische programma.
leerplan
Benodigde cursussen
Semester 1 | Semester 2 |
|
|
Semester 3 | Semester 4 |
|
|
**Op basis van de resultaten van uw plaatsingstest, moet u mogelijk COMM 1000 Introduction to College Communication volgen voordat u doorgaat naar COMM 1007. Mogelijk moet u ook MATH 1000 (Math Foundations) volgen voordat u doorgaat naar MATH 1102 (Wiskunde voor gastvrijheid). COMM 1000 en MATH 1000 tellen niet mee als vereiste cursus voor het afstuderen, en deze extra cursus wordt in rekening gebracht.
Programma resultaat
De afgestudeerde toont het vermogen om:
- Plan, bereid en presenteer kwaliteitsvoedsel en -drank voor verschillende horecaomgevingen.
- Lever een volwaardige service van eten en drinken voor een horecaonderneming.
- Ondersteun een servicecultuur in de branche en op de werkplek door een positieve houding en professionele instelling aan te nemen, tegemoet te komen aan diverse en speciale behoeften en bij te dragen als teamlid.
- Lever klantenservice en oplossingen die anticiperen op, voldoen aan en/of individuele verwachtingen overtreffen, evenals de verwachtingen, normen en doelstellingen van de organisatie.
- Gebruik marketingconcepten, marktonderzoek, sociale netwerken, strategieën voor verkoop en inkomstenbeheer, vaardigheden op het gebied van relatiebeheer en productkennis om horecadiensten, producten en gastervaringen te promoten en te verkopen.
- Pas bedrijfs- en inkomstenmodellen toe, evenals basisvaardigheden op het gebied van boekhouding, budgettering, financiën en administratie ter ondersteuning van het effectieve beheer en de werking van een verscheidenheid aan organisaties die horecadiensten en -producten leveren.
- Voldoen aan relevante organisatie- en werkpleksystemen, processen, beleidslijnen, normen, wettelijke verplichtingen en voorschriften, en principes voor risicobeheer toepassen om efficiënte, veilige, beveiligde, toegankelijke en gezonde horecaactiviteiten te ondersteunen en in stand te houden.
- Gebruik geschikte technologieën om de kwaliteit en levering van horecadiensten, -producten en gastervaringen te verbeteren en om de effectiviteit van horecaactiviteiten te meten.
- Blijf op de hoogte van trends en problemen op het gebied van gastvrijheid en van onderling afhankelijke relaties in de bredere sectoren van de toeristische sector om de werkprestaties te verbeteren en loopbaanontwikkeling te begeleiden.
- Gebruik vaardigheden en hulpmiddelen voor leiderschap, teamwerk, conflict- en relatiebeheer, evenals kennis van organisatiegedrag, arbeidsverhoudingen, arbeidsnormen en mensenrechten om bij te dragen aan een positieve werkomgeving.
- Reageer op problemen en dilemma's die zich voordoen bij de levering van gastvrijheidsdiensten, producten en gastervaringen door ethisch gedrag en best practices op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en ecologische duurzaamheid te gebruiken en te promoten.
Carrièremogelijkheden
Je carriere
Een wereld van lokale en internationale kansen wacht op je als je afstudeert. Professionals op het gebied van voedsel- en drankenbeheer kunnen hun carrièrepaden uitstippelen in restaurants, brouwerijen, wijnmakerijen, resorts, hotels, clubs en congrescentra - om er maar een paar te noemen. Toronto alleen al heeft meer dan 9.000 restaurants en 230 hotels. Hoewel veel van onze afgestudeerden succesvolle voedsel- en restaurantactiviteiten zullen bezitten en / of exploiteren, zullen andere studenten ervoor kiezen zich te specialiseren in gebieden zoals marketing, verkoop, human resources, financiën en advies.
Toekomstige studiemogelijkheden
Verdien een diploma en een bachelordiploma. Gekwalificeerde afgestudeerden van ons programma Food and Beverage – Restaurant Management komen mogelijk in aanmerking om in september of januari als gevorderde student deel te nemen aan de Honours Bachelor of Business Administration (Hospitality)-opleiding op George Brown College . Je kunt er ook voor kiezen om te starten in het voorjaarsbrugsemester van mei tot augustus en door te stromen naar de opleiding in september. Dit educatieve pad vereist een minimumcijfergemiddelde van 3,0 om in aanmerking te komen. Praat met een programmacoördinator over articulatiemogelijkheden.