Certificaat in bakken - Pre-Employment
George Brown College
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Toronto, Canada
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
1 Jaar
Tempo
Full time
Collegegeld
CAD 18.236 / per year *
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
* huisonderwijs | $ 15,190 voor internationaal collegegeld. Alle kosten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd
Invoering
Wil je werken als bakker of patissier, dan is dit waar je begint. Dit eenjarige certificaatprogramma helpt je een carrière in de bak- en banketkunst te starten. Je leert alle basisprincipes van gebak, taarten en decoreren door middel van praktische training en klassikaal leren. Je krijgt ook gespecialiseerde kennis op gebieden zoals ambachtelijk brood, chocoladetechnieken en fermentatie, evenals menubeheer en voeding.
Programmaschema
Het rooster voor het Baking – Pre-Employment programma loopt momenteel van maandag tot en met vrijdag. Let op: sommige lessen kunnen om 7.00 uur beginnen en andere duren tot 22.00 uur
Uw opties voor veldonderwijs
Als onderdeel van het programma oefent u uw vaardigheden door werkgeïntegreerde leermogelijkheden via het programma te voltooien. Studenten zullen 24 uur voltooien, waaronder weekends, modelleringsactiviteiten en industriële activiteiten. Deze waardevolle ervaring kan worden toegevoegd aan je cv.
toelatingen
Beurzen en financiering
Beurzen voor internationale studenten bij George Brown College zijn over het algemeen toekenningen in het programma op basis van de academische prestaties van studenten (en andere criteria) op George Brown College na het begin van het academische programma.
leerplan
Benodigde cursussen
Semester 1 | Semester 2 |
|
|
* 7-weekse cursus
** Op basis van de resultaten van uw plaatsingstest kan van u worden verlangd dat u COMM 1000 (Introduction to College Communication) volgt voordat u doorgaat naar COMM 1007. Mogelijk moet u ook MATH 1000 (Math Foundations) volgen voordat u doorgaat naar MATH1102 (Wiskunde). voor horeca). COMM 1000 en MATH1000 tellen niet mee als cursussen die nodig zijn voor het afstuderen en voor deze extra cursussen worden kosten in rekening gebracht.
Programma resultaat
De afgestudeerde heeft op betrouwbare wijze aangetoond in staat te zijn om:
- Identificeer de werking en de effecten van ingrediënten op elkaar en voorspel hoe het eindproduct zal worden beïnvloed.
- Voer probleemoplossing uit en los recepten op.
- Voer basistechnieken uit die betrokken zijn bij de dagelijkse productie van een bakkerij of banketbakkerij.
- Herken en produceer zowel klassiek als modern gebak.
- Pas voedselveiligheidsprincipes en -praktijken toe zoals geïdentificeerd door de lokale gezondheidseenheid.
- Pas wiskundige basisprincipes en receptconversies, bakkerijformuleringen en percentages toe.
- Oefen vaardigheden die worden gebruikt in de dagelijkse werking van een bakkerij, inclusief kostenbeheersing, voedselkosten, percentages, arbeidskosten en voorraadcontroles.
Carrièremogelijkheden
Je carriere
Dit programma geeft je de fundamentele vaardigheden die nodig zijn voor een opwindende en lonende carrière op gebieden zoals:
- grote bakkerijproductie
- banketbakkerijen van hotels
- horeca bedrijven
- een van de talloze bakkerijen, speciale cake- en banketbakkers over de hele wereld
Je kunt zelfs de vaardigheden die je hebt geleerd combineren met je ondernemersgeest en je eigen bedrijf starten.
Toekomstige studiemogelijkheden
Als afgestudeerde van een culinair of bak- en patisseriebeheerprogramma in Ontario (of een eenjarig certificaatprogramma met een jaar ervaring in de sector), komt u in aanmerking voor ons postdoctoraal programma Advanced French Patisserie (H413).
Afgestudeerden kunnen in aanmerking komen voor directe toegang tot het tweede jaar van het diplomaprogramma Baking and Pastry Arts Management. Afgestudeerden van het zomersemester kunnen in het herfstsemester worden toegelaten, op basis van beschikbare ruimte. Neem voor meer informatie contact op met de programmacoördinator.