Keystone logo
George Brown College Diploma in gastvrijheid - Hotel Operations Management
George Brown College

Diploma in gastvrijheid - Hotel Operations Management

Toronto, Canada

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

CAD 19.017 / per year *

Op de campus

* voor internationale studenten. Alle tarieven kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd

Invoering

Gelegen in het hart van het centrum van Toronto, plaatst George Brown u in het centrum van de horeca in Canada. Als je deel wilt uitmaken van de levendige wereldwijde hotelindustrie, biedt het tweejarige Hospitality - Hotel Operations Management-diplomaprogramma je de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een succesvolle carrière te starten.

Ons Hospitality - Hotel Operations Management-programma stelt u bloot aan huidige en best practices in:

  • Balie
  • Eten en drinken
  • Marketing en verkoop
  • Conferenties en catering

U ontvangt branchecertificering op het gebied van voedselveiligheid, verantwoorde alcoholische dranken en eerste hulp (CPR).

Als onderdeel van je vierde semester voltooi je een stage van 14 weken in de industrie. George Brown College werkt samen met werkgevers en branchepartners om potentiële werkervaringsmogelijkheden te identificeren. Studenten worden ook sterk aangemoedigd om zelfgestuurde werkervaringsmogelijkheden voor hotelactiviteiten na te streven waarvan zij denken dat ze de leerervaringen zullen bieden die ze waarderen, en die voldoen aan de leerresultaten van het programma. Deze kans vergroot uw kennis met praktijkervaring en helpt u bij het opbouwen van uw netwerk van branchecontacten. Daarnaast neem je deel aan een hotel operations management-simulatie als onderdeel van je laatste sluitstukproject, waarmee je je nieuw verworven vaardigheden en leren kunt toepassen.

Om uw internationale hotelmanagementvaardigheden beter aan te scherpen, heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een exclusieve Europese studiereis waarbij u enkele van de beste hotels in Europa bezoekt. (Beschikbaar zodra internationale reizen terugkeren)

Uw opties voor veldonderwijs

Als onderdeel van je vierde semester voltooi je een stage van 14 weken in de industrie met naar keuze een landelijke of internationale stage. Deze kans vergroot uw kennis met praktijkervaring en helpt u bij het opbouwen van uw netwerk van contacten. Het Hotel Operations Management-programma maakt van jou het soort multi-getalenteerde afgestudeerde waar de lokale en internationale hotelindustrie naar op zoek is in de huidige competitieve omgeving.

Afgestudeerden verwerven de vaardigheden die nodig zijn om vooruitstrevende leiders binnen de branche te zijn, waardoor de ervaring van hotelgasten wordt verrijkt. U ontvangt branchecertificeringen op het gebied van voedselveiligheid, verantwoorde alcoholische dranken en eerste hulp (CPR).

Met dit programma kun je in je tweede jaar overstappen naar een van onze hospitality- en toerismemanagementprogramma's, mocht je interessegebied voor gastvrijheid veranderen. We weten ook dat het leven vol onverwachte gebeurtenissen kan zijn; mocht je je laatste studiejaar niet kunnen voltooien, dan kom je volgens ons gebruikelijke eerstejaarsmodel in aanmerking om af te studeren met een 1-jarig certificaat in Hospitality Services (H101).

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen