Keystone logo
George Brown College Diploma in acteren voor media
George Brown College

Diploma in acteren voor media

Toronto, Canada

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 19.759 / per year *

Op de campus

* huisonderwijs | $ 16,490 voor internationaal collegegeld. Alle kosten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd

Invoering

Het programma Acting for Media gaat verder dan alleen acteren voor film en televisie en omvat training die nodig is om te slagen als schermacteur: acteertechniek, beweging, stem en scriptanalyse. Studenten leren zichzelf te articuleren door middel van schermkarakterisering, ervaring op de camera en auditie-etiquette en -normen. Afstudeerders hebben een solide kennisbasis van de branche, inclusief de geschiedenis, structuur en hiërarchie en professionele normen. Workshopsimulaties, oefeningen op de camera, voice-over-demonstraties, training op een groen scherm en training in motion-capture-pakken bieden studenten de vaardigheden die nodig zijn om succesvolle acteurs in het veld te zijn.

Dankzij technologische vooruitgang binnen de filmindustrie wordt er een beroep gedaan op acteurs om op nieuwe en interessante manieren te karakteriseren. Studenten krijgen een basiskennis van het gebruik van nieuwe technologie zoals fonografie en immersieve omgevingen.

Studentenselectie

Het aantal inschrijvingen is beperkt, zodat elke student voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Toelating is competitief, op basis van de resultaten van audities en vragen. Een minimale academische status plus voldoende cijfers voor acteren moeten worden behaald om te kunnen promoveren naar het volgende semester.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen