Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
GeniusQuest Film Academy

GeniusQuest Film Academy

GeniusQuest Film Academy

Invoering

GeniusQuest TM Filmacademie

GeniusQuest TM Film Academy biedt diploma- en certificaatcursussen op de campus die specifiek zijn ontworpen om uw carrière in digitale media en entertainment te versnellen. We bieden een inspirerende en energieke omgeving waarin je wordt begeleid door professionals uit de branche en door samen te werken met collega's. Je zult praktijkervaring opdoen in de echte wereld, meerdere rollen spelen en zinvolle professionele connecties opbouwen. Je leert door te doen en je creativiteit om te zetten in praktische vaardigheden door hands-on, op de industrie gebaseerde portfolioprojecten die je werk zullen presenteren aan toekomstige werkgevers. Op GeniusQuest TM Filmacademie ervaar je een van de meest unieke educatieve gemeenschappen van Zuidoost-Azië met instructeurs en collega's die jouw passie delen. Wij zijn de nummer een keuze voor aspirant-filmmakers om film te studeren in Zuidoost-Azië.

Onze vlaggenschipcursussen

 • TQUK Level 5 Diploma in Media Production - Filmmaking Management (RQF)

16 maanden, fulltime

 • TQUK Level 4 Diploma in Media Production - Filmmaking Management (RQF)

6 maanden, voltijds

Bij GeniusQuest TM Filmacademie leer je ons kenmerkende Creative Revolution TM -proces om creativiteit en intensiteit om te zetten in praktische vaardigheden die worden vereist door de competitieve wereld van de digitale media-industrie.

Je regisseert, filmt en bewerkt in een energieke omgeving en bereidt je voor op een spannende carrière in het maken van films, onder begeleiding van professionals uit de industrie en ondersteunende faculteit, die begrijpen wat nodig is om te slagen.

Waarom kiezen voor GENIUSQUEST TM Filmacademie

Hier zijn de top 10 redenen waarom de filmmakers van morgen kiezen voor GeniusQuest TM Film Academy:

 • Internationaal gerespecteerde filmmakers
 • Cursussen die geheel of hoofdzakelijk in het Engels worden aangeboden
 • Voltijd diploma- en certificaatkwalificaties gewaardeerd in meer dan 100 landen
 • Professionele productieapparatuur, post-productiefaciliteiten, eigen studio en filmtheater
 • Relevant, praktisch en waar voor je geld filmeducatie
 • Vacatures en stages in de branche voor hoogpresterende studenten
 • Samenwerkende, vriendelijke en inclusieve leeromgeving
 • Focus op teamwork en people skills voor aanpasbare en creatieve filmmakers
 • Individueel talent en creativiteit gekoesterd
 • Unieke campuslocaties met spectaculaire achtergronden en levendige contexten voor filmprojecten van studenten

Focus op documentaire verhalen

Bij GeniusQuest TM Filmacademie zijn studenten gespecialiseerd in het maken van documentairestijl om te profiteren van de toenemende mogelijkheden die worden geboden door de ontwikkeling van digitale media en platforms voor storytelling. In dit tijdperk dat wordt gekenmerkt door sociale media, streaming-netwerken en toegankelijke apparatuur voor het maken van films, ontstaan er nieuwe innovatieve manieren van non-fictie verhalen vertellen op het snijvlak van documentaire en publieke betrokkenheid. De instelling van elke GeniusQuest TM Filmacademiecampus biedt studenten een unieke culturele en sociale context om lokale problemen en perspectieven te vertegenwoordigen met behoud van hun onafhankelijke creatieve en redactionele stem.

TQUK goedgekeurd centrum

GeniusQuest TM is een goedgekeurd TQUK-centrum voor niveau 4- en niveau 5-programma's voor filmmakerbeheer.

TQUK is de snelstgroeiende Awarding Organisation (AO) van het Verenigd Koninkrijk, erkend door de Office of Qualifications and Examinations Regulation (Ofqual) in Engeland en de regering van Wales. Als een door Ofqual gereguleerde toekenningsorganisatie voldoen alle TQUK-kwalificaties gegarandeerd aan een hoge standaard. TQUK neemt stappen om ervoor te zorgen dat alle centra die een TQUK-kwalificatie bieden, de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om de best mogelijke service aan hun leerlingen te bieden.

TQUK-kwalificaties worden erkend in meer dan 100 landen over de hele wereld en openen de deur naar potentiële regionale en wereldwijde onderwijs- en werkgelegenheidskansen voor afgestudeerden van GeniusQuest TM -diploma-programma's.

Volgende cursussen starten september 2020

Carrière ambities. Familie belooft. Persoonlijke voldoening. Waar wacht je op? Meer informatie over onze opwindende educatieve ervaring en praktische cursussen. Neem vandaag contact op om informatie te ontvangen over GeniusQuest TM Filmacademie en hoe u film kunt leren in Zuidoost-Azië.

128317_photo-1440404653325-ab127d49abc1.jpeg

Noom Peerapong / Unsplash

Leer filmmaken aan de GeniusQuest TM Filmacademie in Thailand

Over Ko Samui, Thailand

Weelderig met tropisch bos, omzoomd met palmbomen omzoomde uitgestrekte gouden zandstranden, omgeven door helder, aquamarijn water, is Ko Samui de tweede meest populaire eilandbestemming van Thailand.

Het ligt in de Golf van Thailand, ongeveer 700 km ten zuiden van Bangkok en 80 km van de zuidkust van Thailand. Het op twee na grootste eiland in Thailand, het is het grootste in een archipel van meer dan 80 eilanden, waaronder het Ang Thong National Marine Park, een kajakparadijs en een dagtocht vanuit Ko Samui.

Klein genoeg om in een halve dag op een motor of met de auto te worden omzeild, beschikt dit eilandpareltje toch over zoveel verschillende stranden en activiteiten dat het onmogelijk is om alles op één dag te ervaren. De stranden van Chaweng, Lamai, Taling Ngam en Natien zijn bruisende badplaatsen met fantastische resorts, internationaal gerenommeerde restaurants en entertainment van wereldklasse. Activiteiten rond Ko Samui omvatten yoga-instructies, Muay Thai-training, duiken, golfen en zelfs kookcursussen. Hoewel er een paar rustigere stranden zijn die ideaal zijn voor ontspanning, met name die met enkele van de beste vijfsterrenresorts ter wereld, en sommige die ouderwetse charme uitstralen - zoals Bo Phut met omgebouwde, oude Chinese winkelhuizen - Ko Samui is een levendige, opwindende plek die zijn eigen stijl van eilandparadijs heeft ontwikkeld met behoud van veel van zijn natuurlijke schoonheid

Samui International Airport, een van 's werelds mooiste en best ontworpen in harmonie met zijn prachtige natuurlijke omgeving, wordt bediend door regelmatige vluchten vanuit Bangkok, Kuala Lumpur, Singapore, Hong Kong en een aantal steden in China.

Leer filmmaken met GeniusQuest TM in Ko Samui - een paradijselijke ervaring

Met zijn witte stranden, heldere zeeën, watervallen, spectaculaire uitzichtpunten, levendige stadships en prachtige tempels, is Ko Samui echt een waar filmparadijs. Verder aantrekkelijk voor studenten zijn de betaalbare accommodatie en de relatief lage kosten van levensonderhoud.

GeniusQuest TM Filmacademie bevindt zich in het hart van het eiland in Bo Phut. Door partnerschappen met lokale bedrijven, met name de toeristische en horecasector, kunnen we studenten kansen bieden om films te maken met de natuurlijke schoonheid van Koh Samui, geschiedenis, folklore en cultuur.

GeniusQuest TM biedt nationale en internationale studenten de volgende voltijdprogramma 's op de Ko Samui Campus:

 • TQUK Level 5 Diploma in Media Production - Filmmaking Management (RQF)
 • TQUK Level 4 Diploma in Media Production - Filmmaking Management (RQF)

Locaties

 • Ko Samui

  Ko Samui, Thailand

  Vragen