Keystone logo
Gateway Technical College Associate Degree in autotechnologie
Gateway Technical College

Associate Degree in autotechnologie

Kenosha, Verenigde Staten

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 8.588 / per credit *

Op de campus

* Collegegeld Bewoners: $ 134,20 per credit. Inwoners van buiten de staat: $ 67,10 collegegeld per credit; totaal collegegeld $ 201,30 per credit. Er kunnen extra kosten van toepassing zijn.

Invoering

Als een door de National Automotive Technicians Education Foundation (NATEF) gecertificeerde school, wordt Gateway Technical College erkend als de opleiding van de hoogste kwaliteit voor een Automotive Technician-programma. Het technisch diploma Automotive Maintenance Technician en het Associate degree-programma Automotive Technology bieden de praktische training en opleiding die u nodig hebt voor een succesvolle carrière in een autoreparatiebedrijf of een servicecentrum in de detailhandel. De automotive trainingsprogramma's van Gateway worden gegeven in het Horizon Center for Transportation Technology. De ultramoderne faciliteit herbergt de nieuwste auto-trainingsapparatuur en dient als een strategisch knooppunt voor de transportindustrie in het Midwesten.

Het associate degree-programma Automotive Technology met 70 credits bereidt studenten voor op een carrière als autolijntechnicus. De lijntechnicus kan diagnoses stellen, repareren en complex onderhoud uitvoeren aan auto's en lichte vrachtwagens. De technicus vereist klantenservice, evenals mechanische, elektrische en professionele vaardigheden om aan de heetste voertuigen van vandaag te werken. Afgestudeerden kunnen ook posities krijgen als onderdelen- en verkoopleveranciers, testtechnici voor fabrikanten, vertegenwoordigers van fabrikanten, trainers van fabrikanten of een manager binnen een transportgerelateerd veld. Tijdens het programma zullen studenten kennis krijgen van motorprestaties, motorreparatie, handmatige en automatische aandrijflijnen, transmissies en transaxles, elektrische systemen en elektronica. Afgestudeerden zijn bereid om het Master ASE-certificeringsexamen af te leggen. De Master ASE-certificering laat potentiële werkgevers en consumenten zien dat de technicus kennis heeft op het gebied van certificering, inclusief de motorprestaties, dieselmotoren voor lichte voertuigen en automatische transmissie.


Leren door te doen

De autoklaslokalen en het laboratorium van Gateway beschikken over de nieuwste onderwijstechnologie, waaronder LJ Create, een trainingshulpmiddel voor auto's, dat speciaal is ontworpen om de volgende generatie voertuigtechnici de vaardigheden bij te brengen die nodig zijn.

Het autolab in het Horizon Center is een volledig uitgeruste autoreparatiewerkplaats met liften, ultramoderne voertuigdiagnose en reparatieapparatuur. Door een sterke samenwerking met Snap-on Incorporated herbergt het automobiellab de meest up-to-date Snap-on-apparatuur. Studenten leren hoe ze de nieuwste Snap-on diagnostische apparaten kunnen gebruiken en krijgen ook Snap-on-certificeringen. Certificeringen omvatten DVOM Meter, Ethos, Solus Pro, Vantage Pro en Verus. Deze certificeringen zullen studenten beter verkoopbaar maken voor potentiële werkgevers.

Studenten worden aangemoedigd om lid te worden van de Automotive club. Deze club biedt studenten mogelijkheden, waaronder; het bijwonen van de Chicago Auto Show, het creëren van hun eigen autoshow en het bijwonen van verschillende andere door studenten gerunde evenementen. Studenten kunnen ook deelnemen aan projecten voor dienstverlening aan de gemeenschap en hebben de mogelijkheid om op te treden als mentoren, gidsen en juryleden bij nationale en lokale autocompetities die worden gehouden in Gateway.


Afstudeervereisten

  1. Minimaal 64 studiepunten met een gemiddelde van 2.0 of hoger.
  2. *Gemiddelde van 2,0 ("C") of hoger voor deze hoofdcursussen.

Voor een volledige lijst met afstudeervereisten, raadpleeg het Studentenhandboek.


Programma-aanbod

Locatie(s)Startperiode(s)
dagenHorizoncentrumFA, SP
AvondenHorizoncentrumFA

toelatingen

Over de school

Vragen