We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Futuregames

Futuregames

Futuregames

Invoering

Met scholen in Stockholm, Boden, Skellefteå, Karlstad en Malmö (Zweden); Nordreisa (Noorwegen); en binnenkort in Dunedin, Nieuw-Zeeland, biedt Futuregames een hele reeks verschillende soorten onderwijs en op veel verschillende niveaus, van korte cursussen voor ervaren professionals tot fulltime programma's voor toekomstige game-ontwikkelaars die net aan de slag gaan in de branche. Met bijna 20 jaar ervaring is Futuregames consequent gerangschikt als een van de beste game-opleidingen ter wereld en onze oud-studenten maken meer dan 11% uit van de Zweedse game-industrie en werken aan game-art, game-ontwerp, programmeren, game-marketing en meer .Onze visie

"Elk individu de competentie en de context bieden om bij te dragen aan duurzame verandering, voor zichzelf en voor de samenleving."

Onze missie

"Een school zijn die innovatieve opleidingen biedt die mensen bijgewerkte vaardigheden en hulpmiddelen geven om de uitdagingen van vandaag en morgen op te lossen."


ACTIEBAARHEID; Het vermogen om van gedachte naar actie te gaan. Durven. Om dingen goed te doen en fouten te maken. Om te testen en opnieuw te doen. Totdat het raak is. Bij ons bent u van harte welkom met vallen en opstaan. Er is zowel nieuwsgierigheid als moed voor nodig om nieuwe wegen in te slaan en nieuwe deuren te openen. Dat is wat Futuregames doet.

WIN-WIN-WIN-WIN; Ons beste scenario is wanneer we een viertrapsraket maken waarin iedereen wint; Jij wint, de school wint, de mede-schepper wint en de samenleving wint. Het lukt ons niet altijd, maar heel vaak wel. En dan creëren we duurzame verandering en een betere wereld voor velen.
SAMEN CREËREN; Jij bent onze co-creator en je wordt vanaf het begin uitgenodigd om deel te nemen aan creatieve projecten en processen. Competentie en inzet gaan hand in hand. En dan moeten onze medescheppers de kans krijgen om te handelen en mee te doen. Betrokken zijn en doelen stellen. Beweeg niet alleen naar reeds voltooide doelen die iemand anders al heeft bepaald. Alleen is vaak sterk, maar samen doen we het nog beter en brengen we het nog verder naar duurzame groei.
SPEELSHEID; Speelsheid is een van onze belangrijkste waarden. Schittering krijgt vorm in iets vol spel, vreugde en constructieve dialoog. Een speels en geoorloofd klimaat is voor ons de basis om ons goed te voelen en onze gedachten en ideeën te durven testen.
EERST LEREN; Techniek, software, modellen, methodes, ervaringen en heldere processen zijn hulpmiddelen voor onze creaties. De behoeften van de student, de klant en de gebruiker zijn het doel van onze creatie. Hand in hand met uw doelen en behoeften. We moeten eerst leren en dan op verschillende manieren testen en implementeren.We zijn er trots op dat we onze opleidingen zo realistisch mogelijk maken, en we werken samen met enkele van de beste gamebedrijven zoals Avalanche Studios, Star Stable, Coldwood Interactive, Zordix, Paradox Arctic, Turborilla, Level Eight, North Kingdom, King , Ubisoft, EA DICE, Fatshark Games, Starbreeze Studios, Glorious Games Group, NEAT Corporation, Epic Games etc etc… we voegen elk jaar toe aan de lijst!

Statistieken

Begin je gamecarrière in Zweden met Futuregames !

In 2022 werd Futuregames door de Rookies gerangschikt als de 7e beste game-ontwerp- en ontwikkelingsschool ter wereld en de beste in Noord-Europa. Met een aanbod van meer dan 10 opleidingen en cursussen in het Engels trekt Futuregames studenten van over de hele wereld aan. We bieden een werkelijk mondiale omgeving waar verschillende ideeën en perspectieven samenkomen op al onze locaties in Zweden – Boden, Karlstad, Skellefteå, Stockholm en nu ook Malmö!

Zweden – Het epicentrum van de ontwikkeling van games

Er wordt geschat dat ongeveer één op de vier mensen in de wereld een spel heeft gespeeld dat door Zweden is gemaakt. Geen wonder dus dat gaming in Zweden booming is. De omzet voor de Zweedse gamesindustrie groeide in 2021 tot 2,7 miljard euro, een stijging met 28%, volgens de Swedish Game Developer Index 2022.

En de gamesindustrie is groter dan de grote namen als Mojang, King en DICE.

Waarom Futuregames ?

Met 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van games, wordt Futuregames consequent gerangschikt als een van de beste game-opleidingen ter wereld. Onze oud-studenten vormen ruim 14% van de Zweedse gamesindustrie en werken op het gebied van gamekunst, gameontwerp, programmeren, gamemarketing en meer.

 • 90% van onze studenten vindt binnen 3 maanden na afstuderen een baan in de branche.
 • 14% van de Zweedse game-industrie bestaat uit Futuregames alumni.

  Campusfuncties

  Boden Game Camp

  Eersteklas gebouwen, een groeiend ecosysteem van opwindende bedrijven in de technische en creatieve industrie, het belangrijkste gamecluster in het noorden van Zweden en een campus direct naast de school met nieuwe vrienden.

  Grijp je kans, verhuis naar Boden en volg een van deze opleidingen:

  • Spelprogrammeur C++ / C
  • Spel artiest
  • Spel ontwerper
  • QA / Gametester
  • Indie-game-ontwikkelaar

  Boden Game Camp biedt moderne, IT-aangepaste gebouwen en comfortabele gemeenschappelijke ruimtes. Je woont comfortabel op onze campus in de faciliteit. Er is ook een nieuw gebouwde conferentie- en filmstudio, evenals innovatieve clusters in games en digitale industrieën.

  Start-ups en internationale spelers

  Velen beginnen hun eigen bedrijf en anderen kiezen ervoor om zich te vestigen in de web-, e-commerce- en gamecluster die op locatie in opkomst zijn. Ook multireuzen als Google en Facebook houden Boden in de gaten. Jaarlijks vindt een van onze meest bekende internationale game-evenementen voor vrouwen plaats, de "Valkyrie Jam".

  Wintersport en zomerpret

  Zweeds Lapland wacht op je, met noorderlicht, skiën, sneeuwscooteren, vissen, wandelen en nog veel meer. Natuurervaringen die je verrijken en ontroeren, zullen je studie opfleuren. We durven te beloven dat je studietijd in Boden een dierbare herinnering voor het leven zal zijn, op vele niveaus - welkom op Boden Business Park!

  Gegarandeerde huisvesting in de nabijheid van een sociaal leven

  Als je wordt toegelaten tot opleidingen in Boden, ben je verzekerd van huisvesting. Er zijn huisvestingsalternatieven in de vorm van modules van 18 m² tot studentenkamers van 10 m².

  Genereer uw ideeën in werkelijkheid in onze game-incubator

  In de loop van 2021 creëren we de mogelijkheid voor jou om je spel op de markt te brengen. Bij NEXT kun je worden toegelaten tot onze game-incubator en krijg je 12 maanden volledige toegang tot alle benodigdheden om je game op de markt te brengen. Of je kunt gelijkgestemden ontmoeten, netwerken opzetten en samen ontwikkelen.

  Allemaal onder hetzelfde gaming-dak

  Bij Boden Game Camp is alles wat met gamen te maken heeft onder één dak te vinden. Gamestudio's, incubator en je toekomst vind je slechts een paar stappen boven het onderwijs.

  Gym en restaurants met op maat gemaakte aanbiedingen voor studenten zijn dichtbij, op de begane grond. We creëren een rechte weg naar de wereld voor jou, de student, daarom werken we veel samen met internationale acteurs.

  Welkom in Boden met een dichtbij leven in focus!

  Campus Skellefteå

  In samenwerking met "Arctic Game Lab" en Campus Skellefteå organiseren we creatieve opleidingen in Game & UX Design, Project Management, Game Programming en Game Art. Hier vind je studentenhuisvesting en bedrijven die jou als stagiair willen hebben. Een actieve studentenvereniging zorgt voor gezelligheid en veel activiteiten.

  Spelfocus en training

  Arctic Game Lab en een groeiende game-industrie organiseren game-ontbijten, video- en bordspelavonden en gamejams. In de Campuszaal, met gymzaal, gymzaal en vechtsport, wordt lichaamsbeweging aangeboden.

  Moderne faciliteiten en "Musik på Älven"

  De opleidingen vinden plaats in een onlangs gerenoveerd pand dicht bij de rivier, waar studenten ronddobberen op opblaasbare boten voor de muziekfestivals van de zomer. Skellefteå is een jonge, groeiende stad met een van de beste gamecultuurfestivals ter wereld, "Nordsken".

  Het is gemakkelijk om uiteindelijk te blijven…

  “Als je naar Skellefteå komt om te studeren, ga je hier misschien nooit meer weg. Mijn plan was om twee jaar te blijven. Ik ben op 15 en tel, en ik heb geen plannen om te verhuizen. Je kunt leven, bloeien en je ontwikkelen in Skellefteå zolang je wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos!" – Emma Prieto – Communitymanager Arctic Game Lab

   toelatingen

   Hoe u zich kunt aanmelden bij Futuregames in Zweden

   Ga voor meer informatie over het indienen van een aanvraag als internationale student in Zweden naar de pagina Futuregames internationale student en navigeer naar het gedeelte 'Toepassen'. Zorg ervoor dat je alle informatie op onze internationale studentenpagina leest voordat je je aanvraag indient. Daar vind je alle belangrijke informatie over het aanvraagproces, collegegeld, verblijfsvergunning/visum, accommodatie etc.

   Hoe u zich kunt aanmelden voor Futuregames in Polen

   Als je overweegt te gaan studeren aan Futuregames in Warschau, Polen, dan is dit de informatie voor jou.

   Speciale prijzen voor onze opleidingen in Polen alleen in 2023:

   Game Artist - 2450 EUR / semester (x 4 semesters). Totaal: 9800 EUR

   Game Designer - 2450 EUR / semester (x 4 semesters). Totaal: 9800 EUR

   Game Programmeur - 1990 EUR / semester (x 5 semesters). Totaal: 9950 EUR

   Aanmeldingsprocedure

   Als u zich wilt aanmelden voor Futuregames -opleidingen in Warschau, stuurt u uw werkportfolio, cv en een intentieverklaring naar: rekrutacja@ Futuregames .se. De aanvragen worden geaccepteerd totdat de klassen vol zijn.

   Gekozen kandidaten worden uitgenodigd voor een korte e-meeting om hun Engelse taalvaardigheid te controleren (communicatieve taalvaardigheid is vereist).

   Als u vragen heeft over Futuregames in Polen, neem dan contact op met Piotr Matecki via [email protected]

   Visum vereisten

   Hoewel Changemaker Educations / Futuregames enige richtlijnen kan geven met betrekking tot het Zweedse Migratiebureau, is het de eigen verantwoordelijkheid van de student om ervoor te zorgen dat hij in aanmerking komt voor een Zweedse verblijfsvergunning voor de duur van de studie en aan alle migratievereisten voldoet. Aangezien het aanvraagproces enige tijd kan duren, moedigen we alle succesvolle aanvragers aan om het proces te starten zodra hun 'toelatingsbrief' van de school is uitgegeven.

   Opleidingen bij Changemaker Educations/ Futuregames worden aangeduid als 'Hoger Beroepsopleidingen'. Internationale studenten vragen daarom een verblijfsvergunning aan onder de categorie 'Hoger onderwijs'. Ga naar onze internationale studentenpagina (sectie "Verblijfsvergunning/Visa") om de directe links naar het Zweedse Migratiebureau te vinden.

   Internationale studenten uit bepaalde landen hebben mogelijk ook een geldig visum nodig voor de duur van hun studie.

   Opmerking: EU-burgers hoeven geen verblijfsvergunning of visum aan te vragen om in Zweden te studeren. U moet zich echter bij aankomst in Zweden registreren bij de Zweedse belastingdienst.

   Beurzen en financiering

   <span translate="no">Futuregames</span> Open Huizen 2023

   Ontmoet Futuregames medewerkers en studenten, leer meer over de school en krijg antwoord op al je vragen!

   Ranglijsten

   Begin je gamecarrière in Zweden met Futuregames !

   In 2022 werd Futuregames door de Rookies gerangschikt als de 7e beste game-ontwerp- en ontwikkelingsschool ter wereld en de beste in Noord-Europa. Met een aanbod van meer dan 10 opleidingen en cursussen in het Engels trekt Futuregames studenten van over de hele wereld aan. We bieden een werkelijk mondiale omgeving waar verschillende ideeën en perspectieven samenkomen op al onze locaties in Zweden – Boden, Karlstad, Skellefteå, Stockholm en nu ook Malmö!

   Zweden – Het epicentrum van de ontwikkeling van games

   Er wordt geschat dat ongeveer één op de vier mensen in de wereld een spel heeft gespeeld dat door Zweden is gemaakt. Geen wonder dus dat gaming in Zweden booming is. De omzet voor de Zweedse gamesindustrie groeide in 2021 tot 2,7 miljard euro, een stijging met 28%, volgens de Swedish Game Developer Index 2022.

   En de gamesindustrie is groter dan de grote namen als Mojang, King en DICE.

   Waarom Futuregames ?

   Met 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van games, wordt Futuregames consequent gerangschikt als een van de beste game-opleidingen ter wereld. Onze oud-studenten vormen ruim 14% van de Zweedse gamesindustrie en werken op het gebied van gamekunst, gameontwerp, programmeren, gamemarketing en meer.

   • 90% van onze studenten vindt binnen 3 maanden na afstuderen een baan in de branche.
   • 14% van de Zweedse game-industrie bestaat uit Futuregames alumni.

   Locaties

   • Stockholm

    Åsögatan 117, 116 24, Stockholm

   • Boden

    Teknikvägen 3, 961 50, Boden

    • Skellefteå

     Bockholmsvägen 23, 931 62, Skellefteå

     • Karlstad

      Sommargatan 101A, 656 37, Karlstad

      • Warsaw

       Warsaw, Polen

       Vragen