Keystone logo
Frankfurt School of Finance & Management

Frankfurt School of Finance & Management

Frankfurt School of Finance & Management

Invoering

Frankfurt School van Finance & Management is een door AACSB, EQUIS en AMBA geaccrediteerde, door onderzoek geleide business school die elk aspect van het bedrijf, management, bankieren en financiën behandelt. Een indrukwekkend dienstenportfolio - variërend van opleidingen tot Executive Education-programma's, van onderzoeksprojecten tot consultancy - betekent dat Frankfurt School optreedt als adviseur, katalysator en educatieve partner voor bedrijven en organisaties, voor individuen die aan een nieuwe carrière beginnen, en voor ervaren leidinggevenden . Als centrum van intellectuele en praktische activiteit formuleert de business school vooruitstrevende oplossingen voor de wereld van zaken, financiën en management, waar agenda's en problemen voortdurend veranderen.

We bieden eersteklas opleidingen en mogelijkheden voor permanente educatie in zeven verschillende programma-afdelingen. We hebben vier gespecialiseerde onderzoekscentra en voeren tal van internationale adviesprojecten uit. Alle onderwijs-, onderzoeks- en adviesactiviteiten zijn gericht op financiën en management. Met financiën bedoelen we cross-functionele financiële activiteiten bij alle bedrijven die te maken hebben met financieel management. En met management bedoelen we klassiek zakelijk leiderschap, waarbij managers medewerkers en middelen zo inzetten dat de doelstellingen van het bedrijf zo kosteneffectief mogelijk worden bereikt.

Frankfurt School van Finance & Management is ontstaan in de financiële sector, maar tegenwoordig wordt onze dienstverlening ook steeds meer gewaardeerd in andere bedrijfssectoren. In de toekomst zullen we onze nationale en internationale netwerking met het bedrijfsleven verder uitbouwen.

Internationale programma's

Leidinggevenden van vandaag staan voor grote uitdagingen in extreem gediversifieerde en dynamische markten, toenemende wereldwijde concurrentie en steeds meer zelfredzame klanten en leveranciers.

In zo'n complexe zakelijke omgeving zijn de organisaties die overleven de organisaties met goed ontwikkelde strategieën en hoogopgeleide managers. Executive Education-programma's kunnen leidinggevenden helpen hun leiderschaps- en managementvaardigheden aan te scherpen, ze de kans geven om te leren van best practices en een peer-netwerk op te zetten met enkele van de meest succesvolle leiders en bedrijven van over de hele wereld.

De Frankfurt School van Finance & Management heeft 50 jaar ervaring in het opleiden van leidinggevenden en werknemers. We bieden tal van executive-opleidingsprogramma's en andere op maat gemaakte trainingen, ontworpen om ervoor te zorgen dat executives in staat zijn om te voldoen aan de eisen van de veeleisende markt van vandaag.

Onze portfolio

Onze onderwijsprogramma's omvatten klassikaal onderwijs op locatie met een hooggekwalificeerde en ervaren faculteit, zelfstudie, webgebaseerde training en tutoring, evenals internationaal erkende examens en certificeringen.

De Frankfurt School biedt een breed scala aan vakgebieden op het gebied van bankieren en financiën, algemeen management en leiderschap. Klanten profiteren van de expertise en onderwijservaring van onze bijna 3.000 adjunct-docenten en experts, die lezingen en educatief materiaal geven in het Duits, Engels, Frans, Spaans en Russisch.

We bieden executive onderwijs op alle niveaus, van junior tot senior executives, inclusief executive onderwijs op bestuursniveau, in een breed scala van bedrijven of instellingen uit de financiële en andere industrieën.

Met name op het gebied van op maat gemaakte opleidingsprogramma's voor leidinggevenden biedt de Frankfurt School een breed scala aan diensten:

 • analyse van opleidingsbehoeften
 • ontwerp van onderwijsprogramma's op maat
 • productie op maat van seminarmateriaal en van studieboeken
 • e-learningplatforms en webgebaseerd trainingsprogrammabeheer namens onze klanten

Master-programma's

Wanneer je met een bachelordiploma de basis hebt gelegd voor een succesvolle carrière, is de volgende stap om je kennis te vergroten en je vaardigheden op te bouwen. Bij Frankfurt School van Finance & Management kun je deelnemen aan een masterprogramma in een van de zeven gespecialiseerde divisies - elk biedt je een grondige voorbereiding op een toekomstige leiderschapsrol; elk stelt u in staat om systematisch die essentiële voorsprong op uw concurrenten te behalen. De meeste van onze masterprogramma's worden in het Engels gegeven, wat helpt om de deur naar een internationale carrière te openen.

Veeleisende en intensieve, zeer gemotiveerde studenten die geïnteresseerd zijn in het leren over de belangrijkste aspecten van financiën en bankieren in een verkorte periode, zouden moeten solliciteren.

Hoogtepunten

 • Lezingen en tutorials onder leiding van experts uit de industrie
 • Kleine discussiegroepen
 • Bezoeken aan financiële instellingen
 • Interactie tussen studenten van over de hele wereld
 • Teambuilding, sociale en sportieve activiteiten
 • Culturele excursie naar Heidelberg (inclusief bezoek aan hun beroemde kasteel)
 • Ontdek Duits eten, drinken en cultuur (inclusief een rondleiding door de stad)

Accreditaties

Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

Locaties

 • Frankfurt

  Frankfurt School of Finance & Management Adickesallee 32-34, 60322, Frankfurt

 • Düsseldorf

  Düsseldorf, Duitsland

  Vragen