Associate Degree in Hospitality Management
Fox Valley Technical College
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Appleton, Verenigde Staten
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
2 - 3 jaar
Tempo
Full time, Deeltijd
Collegegeld
USD 9.881 *
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
* geschatte kosten
Invoering
Of je je nu voorbereidt op een belangrijke zakelijke bijeenkomst of huwelijksreceptie, leer via deze opleiding onvergetelijke ervaringen voor klanten te creëren. Verwerf de nodige vaardigheden op het gebied van klantenservice, kameroperaties en eetkamer- en foodservice-operaties voor deze opwindende carrières. Deze opleiding leert je ook om te verkopen aan congresorganisatoren en bedrijven, en om toeristische inspanningen voor gemeenschappen te coördineren. Je leert over catering en het plannen van speciale evenementen, evenals horecarecht en aansprakelijkheid. Toerisme is een integraal onderdeel van de economie en creëert een breed scala aan werkgelegenheid.
Galerij
toelatingen
Beurzen en financiering
Er zijn verschillende beursopties beschikbaar. Kijk op de website van het instituut voor meer informatie.
leerplan
Technische Studies
- MS Office-pakket, Inleiding
- Klantenservice management
- Introductie tot gastvrijheid
- Sanitaire voorzieningen voor foodserviceactiviteiten
- Culinaire toepassingen
- Hospitality Conceptontwikkeling
- Horecaverkoop en promotie
- Principes van groepsverkoop
- Voedselproductie, Inleiding tot
- Ervaring in de horeca
- Ervaring met gastenservice
- Kameroperaties
- Horeca beveiliging
- Toerisme: een gemeenschapsaanpak
- Catering en planning van speciale evenementen
- Horecarecht en Aansprakelijkheid
- Hospitality Supervision
- Controle van voedsel-, drank- en arbeidskosten
- EHBO/CPR, principes en praktijken
Algemene studies
- Geschreven communicatie
- Mondelinge / interpersoonlijke comm
- Inleiding tot de sociologie
- Wiskunde met zakelijke apps
- Inleiding tot psychologie
Voorgestelde keuzevakken
- Basisprincipes van vergader- en evenementenbeheer
- IJssnijden
- Wijnen combineren met eten
- Risicobeheer voor de horeca
- Prof. Veldstudie - Horeca & Culinair
Programma resultaat
- Beheer horecaprocessen/-procedures.
- Leid individuen en / of processen om organisatorische doelen te bereiken.
- Organiseer horecamiddelen om de doelstellingen van de organisatie te bereiken.
- Plan de activiteiten binnen een horecaorganisatie.
Programma collegegeld
Carrièremogelijkheden
- Banketcoördinator.
- Cateringmanager.
- Conventie-verkoopagent.
- Supervisor receptie.
- Hotel Manager.
- Vergaderplanner/tourcoördinator.