Keystone logo
© Frank Scarito, FAMK
Film Academy Milton Keynes (FAMK)

Film Academy Milton Keynes (FAMK)

Film Academy Milton Keynes (FAMK)

Invoering

Film Academy Milton Keynes is de toonaangevende aanbieder van filmonderwijs en praktijktraining in Milton Keynes en Buckinghamshire. Stap in de wereld van dromen, waar verhalen tot leven komen en passie centraal staat. Filmacademie Milton Keynes nodigt je uit voor een filmische reis als geen ander. Ontdek uw creatieve genialiteit: Of u nu een aspirant-acteur, scenarioschrijver, redacteur of cameraman bent, onze academie is uw creatieve canvas. Onder begeleiding van professionals uit de industrie ontgrendelt u uw potentieel en brengt u uw artistieke visie op het scherm.

Leer van de besten: Onze faculteit bestaat uit bekroonde regisseurs, doorgewinterde acteurs en gerenommeerde scenarioschrijvers die hun expertise en voorkennis delen, zodat u verzekerd bent van een ongeëvenaarde opleiding. Praktische ervaring: bij FAMK ontmoet theorie de praktijk. Duik in projecten uit de echte wereld, werk samen met medestudenten en doe praktijkervaring op die je op weg helpt naar een succesvolle carrière in de filmindustrie. Forge Global Connections: Onze academie is een smeltkroes van talent van over de hele wereld. Bouw een netwerk van levenslange verbindingen op met gelijkgestemde creatieven en open deuren naar internationale kansen. Loopbaanontwikkeling: Met ons branchegerichte curriculum studeer je af, klaar om je stempel te drukken in de competitieve wereld van film en entertainment.

Ons toegewijde carrièreserviceteam begeleidt u naar kansen die aansluiten bij uw ambities. Je reis begint hier: Of je er nu van droomt om op het witte doek te verschijnen of verhalen achter de schermen vorm te geven, bij Film Academy MK begint je reis. Sluit je bij ons aan en laten we samen verhalen maken die de wereld inspireren, provoceren en boeien. Schrijf u vandaag nog in: uw ticket naar een filmische toekomst wacht op u. Mis uw keu niet! Schrijf je nu in en verander je passie voor film in een levenslang avontuur.

Locaties

  • Bletchley

    South Central Institute of Technology, Sherwood Dr, Bletchley, MK3 6DR, MK3 6DR, Bletchley

    Vragen