Keystone logo
© Ferrieres Paris
Ferrières

Ferrières

Ferrières

Invoering

Ferrières Hospitality & Luxury Management School

Als je ervoor kiest om aan de Ferrières School te studeren, start je een carrière in een sector die constant in ontwikkeling is en die over de hele wereld talloze professionele mogelijkheden biedt. Ferrières ligt op slechts 25 km afstand van het hart van de lichtstad Parijs en ook dicht bij de twee grote internationale luchthavens van Parijs (Orly en Roissy Charles de Gaulle). De school is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit het centrum van Parijs. Bij Ferrières geloven we dat succes voortkomt uit een gedegen theoretische en praktische opleiding in combinatie met persoonlijke ontwikkeling.

Het doel van Ferrières is om uitmuntende leiders te ontwikkelen die competent en veelzijdig zijn en die in staat zijn om leidinggevende posities te bekleden en de toekomstige behoeften van de industrie te definiëren.

Om ervoor te zorgen dat de aangeleerde vaardigheden en expertise voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van de horeca, gastronomie en luxe-industrie, hebben we het programma ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze prestigieuze partnerbedrijven en met adviseurs van top business schools.

MULTI-INDUSTRIE AANPAK:

Gedreven door de kernwaarden traditie en innovatie, nederigheid, werk en open visie, is de missie van Ferrières drieledig:

  • Leid toekomstige professionals van over de hele wereld op via een reeks programma's die voldoen aan de eisen van de industrie op het gebied van gastronomie, gastvrijheid en luxe: bachelor-, MSc- en culinaire kwalificatieprogramma's
  • Bijdragen aan het bevorderen van kennis en praktijken over de drie dimensies: eetcultuur, gastvrijheidsmanagement, luxe en evenementenplanning.
  • Versterken van de invloed en aantrekkelijkheid van Frankrijk op deze excellentiegebieden.

FERRIERES UNIEKE ECOSYSTEEM:

Het uitgebreide ecosysteem van Ferrières biedt de studenten een uitzonderlijke professionele ervaring en confronteert hen onmiddellijk met "Franse uitmuntendheid" dankzij een aanbod van verschillende restaurants, een traiteur en twee 4*-hotels en het Chateau du Ferrieres. Deze etablissementen, die geen praktijk zijn maar professionele eenheden, worden beheerd door een team van doorgewinterde horecaprofessionals, waarvan sommige laureaten van de prijs "Meilleur Ouvrier de France". Ze bieden een verfijnde keuken en een service van wereldklasse aan een veeleisende klantenkring.

Naarmate hun capaciteiten toenemen, worden studenten geleidelijk ingewijd in verschillende functies in keukens, restaurants, inkoop, sommelierafdeling, bar, frontoffice, gastrelaties, huishouding, verkoop, reserveringen, onderhoud, marketing, financiën, e-marketing en evenementenplanning. Deze hands-on ervaring voldoet aan het academische leren.

Locaties

  • Ferrières-en-Brie

    Rue du Château - BP49 Ferrières-en-Brie, 77164, Ferrières-en-Brie

  • Paris

    Paris, Frankrijk

    Vragen