Keystone logo
Fanshawe College Diploma in voeding en foodservice-management
Fanshawe College

Diploma in voeding en foodservice-management

London, Canada

60 Weeks

Engels

Full time

Aanvraagdeadline

Sep 2025

CAD 34.374 *

Op de campus

* totale vergoeding voor internationale studenten per semester; de werkelijke kosten worden nog bepaald

Invoering

Nutrition and Food Service Management overzicht

Als je een passie hebt voor diëtetiek, voeding en voedingsmanagement en het coachen van anderen, kun je met dit tweejarige Nutrition and Food Service Management-diploma toonaangevend worden in foodservices. Dit programma is voor fijnproevers die meer willen weten over voedingswetenschap en is de perfecte gelegenheid voor diegenen die een carrière in de gezondheidszorg en andere gerelateerde voedseldiensten willen nastreven.

Studenten van dit programma voor voedsel- en voedingsbeheer zullen vaardigheden opbouwen in:

  • Hoeveelheid voedselproductie
  • Voeding en dieettherapieën
  • Voedingswetenschap
  • Leiderschap
  • Financieel management
  • Personeelszaken

Door klassikaal onderwijs en stages ontdekken leerlingen hoe langdurige zorginstellingen, bejaardentehuizen, ziekenhuizen, kinderdagverblijven, schoolkantines en commerciële catering, zoals voedseldiensten van luchtvaartmaatschappijen, hun patiënten, bewoners en klanten van voedzaam voedsel voorzien.

Functietitels die afgestudeerden behalen, zijn onder meer:

  • Nutrition Manager
  • Food Service Supervisor
  • Dieetbegeleider
  • Diëtist
  • voedingsdeskundige
  • Directeur ondersteunende dienst
  • Food Service Adviseur

162049_pexels-photo-672101.jpeg
Mareefe / pexels

Bereid je voor op een lonende carrière in voedsel- en voedingsbeheer!

Afgestudeerd met twee referenties van Ontario College: het culinaire vaardigheidscertificaat en het diploma Nutrition and Food Service Management;

  • Afgestudeerd met een kwaliteitsopleiding van dit door de Canadian Society of Nutrition Management (CSNM) geaccrediteerde programma;
  • Word een leider terwijl je leert van en begeleid wordt door de faculteit met praktijkervaring en kennis van voedingswetenschap, menuplanning, voedselproductie en leidende teams;
  • Praktische ervaring en zakelijke vaardigheden opdoen tijdens een stage van vijf weken door te werken als onderdeel van een managementteam voor voedings- en voedseldiensten van een van Fanshawe's gemeenschapspartners;
  • Solliciteer voor kansen zoals het CSNM National Scholarship Program, dat Fanshawe met trots deelt met tot nu toe drie nationale prijswinnaars;
  • Een diploma behalen, als je dat wilt, met Pathways mogelijkheden, waaronder de Honours Specialization in Nutrition and Dietetics-opleiding van Brescia University College die vereist is om een geregistreerde diëtistenstage aan te vragen;
  • Verder uw opleiding wetende dat u zult afstuderen, klaar om aanvullende Canadese certificeringen te behalen die beschikbaar zijn in de voedings- en voedingsindustrie.

Andere informatie

  • Het Nutrition and Food Services Management-programma is geaccrediteerd door de Canadian Society of Nutrition Management (CSNM). Afgestudeerden komen in aanmerking voor het professionele lidmaatschap van CSNM na succesvolle afronding van het programma (www.csnm.ca). Het lidmaatschap van de CSNM blijkt een voorwaarde te zijn in de sector van de voedselvoorziening in de gezondheidszorg.
  • Na succesvolle afronding van niveau 1 en niveau 2 van het Nutrition and Food Services Management-programma ontvangen studenten een Culinary Skills Ontario College-certificaat.

Leerresultaten

De afgestudeerde heeft op betrouwbare wijze het vermogen om te bewijzen

  1. menu's plannen om tegemoet te komen aan de voedings-, dieet- en medische behoeften, culturele en religieuze vereisten en persoonlijke voorkeuren van klanten.
  2. de behandeling, bereiding en service van voedsel beheren om ervoor te zorgen dat de relevante wetgeving, beleidslijnen, procedures en best practices uit de branche voor gezondheid, veiligheid, hygiëne, kwaliteitsborging en klanttevredenheid worden nageleefd.
  3. de voedingsbehoeften van diverse cliënten in de gezondheidszorg en andere horecagelegenheden beheren in samenwerking met of onder leiding van beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.
  4. anderen ondersteunen om professioneel en ethisch te werken in overeenstemming met de industrie, organisatie en wettelijke normen.
  5. toezicht houden op relevante lokale, nationale en wereldwijde trends, opkomende technologieën, veranderingen in wetgeving en beste praktijken om de werkprestaties te verbeteren en het management en de levering van voedsel- en voedingsdiensten te informeren.
  6. klantenservice bieden die anticipeert op, voldoet aan en / of overtreft individuele verwachtingen en die consistent is met de normen en doelstellingen van de organisatie.
  7. bijdragen aan het aannemen, coachen, trainen, plannen, superviseren en prestatiebeheer van afdelingspersoneel in overeenstemming met human resources, arbeidsverhoudingen, gezondheid en veiligheid op de werkplek en best practices uit de branche.
  8. de beste praktijken, financiële beperkingen en principes van sociale verantwoordelijkheid en ecologische duurzaamheid toepassen op voorraadbeheer en inkoop van goederen en diensten.
  9. bijdragen aan de analyse van voedsel- en voedingsdiensten en -operaties, en de implementatie en evaluatie van veranderingen, om continue verbetering te ondersteunen.
  10. bijdragen aan de planning en administratie van budgetten in overeenstemming met de organisatiedoelstellingen en wettelijke vereisten voor voedings- en foodservice-afdelingen.
  11. de informatie en branchespecifieke technologieën selecteren en gebruiken om de individuele werkprestaties en het beheer en de levering van voedsel- en voedingsdiensten te verbeteren.
  12. voedsel- en voedingsdiensten en een gezond leven promoten om marketingplannen en het algemene welzijn van klanten te ondersteunen.

Program Pathways

Specialisatie in voeding en diëtetiek aan Brescia University College, Western University

cursussen

Niveau 1

Neem alle volgende verplichte cursussen:

  • FDMG-1113 Voedselbereiding 1 4
  • FDMG-1104 Culinaire basiskennis 3
  • BAKE-1021 Bakken Praktisch 1 4
  • BAKE-1002 Baktheorie 1
  • DEVL-1049 Loopbaanvoorbereiding 2
  • WRIT-1042 Reden & Schrijven 1-Toerisme / Gastvrijheid 3
  • MATH-1210 Wiskunde voor gastvrijheid 2
  • NUTR-1018 Nutrition-introductie 2

Level 2

Algemeen onderwijs - Volg een keuzevak Algemeen onderwijs van 3 studiepunten.

Neem alle volgende verplichte cursussen:

  • FDMG-3043 Voedselbereiding 2 2
  • FDMG-3044 Garde-voerbak 2
  • FDMG-1064 Inkoop & menuplanning 2
  • COMM-3080 Comm voor toerisme en gastvrijheid 3
  • ANTH-1012 Culturele antropologie 3
  • FDMG-1114 Restaurantproductie 1 3

Level 3 - Externship

Volg de volgende verplichte cursus:

NUTR-1015 Plaatsing in het veld 4.8

Niveau 4

Volg alle volgende verplichte cursussen

(MINIMUM RANG C):

  • ANTH-1002 De antropologie van de moderne gastronomie 3
  • NUTR-1011 The Science of Food & Nutrition 3
  • NUTR-1012 Fysiologie en normale voeding 2
  • ACCT-1104 Basisprincipes van boekhouding 3
  • NUTR-1013 Klinische documentatie 2
  • NUTR-1014 Therapeutische voeding 2
  • HOSP-1013 Werknemersrelaties 3
  • NUTR-3008 Voedingstherapie Praktisch 2

Niveau 5

Volg alle volgende verplichte cursussen

(Minimum cijfer C):

  • NUTR-3004 Klinische plaatsing 4.8
  • MKTG-3041 Marketingvoeding 3
  • FDMG-5018 Auditing en naleving 3
  • FINA-3038 Financiën voor voedsel- en voedingsbeheer 3
  • NUTR-3006 Voedingsonderzoek 3
  • MGMT-3099 Faciliteitenbeheer 3

Algemeen onderwijs - keuzevakken

Neem 3 General Education Credits - Normaal genomen op niveau 2

Programma Residency

Studenten moeten minimaal 21 studiepunten Fanshawe College om te voldoen aan de vereiste voor Program Residency en afstuderen voor dit programma

Toelatingseisen

OSSD met cursussen van het College (C), University (U),

Universiteit / hogeschool (M) of Open (O) stream met:

  • Elke Grade 12 Engels (C) of (U)
  • Elke klasse 11 Wiskunde * (C), (U) of (M)

of

Academic and Career Entrance Certificate (ACE)

of

Ontario High School Equivalency Certificate (GED) en:

Elke klasse 11 Wiskunde * (C), (U) of (M)

of

  • Rijpe aanvrager met status in de hierboven vermelde vereiste cursussen


Notitie:

* Kandidaten die niet over de vereiste wiskunde beschikken, kunnen nog steeds in aanmerking komen voor toelating door de juiste voorafgaande upgrade te voltooien.

Engelse Taalvereisten

Aanvragers van wie de eerste taal geen Engels is, moeten de Engelse taalvaardigheid op een van de volgende manieren aantonen:

  • Een Grade 12 College Stream of University Stream Engels tegoed van een Ontario Secondary School, of gelijkwaardig, afhankelijk van de toelatingsvoorwaarden van het programma
  • Test van de toets Engels als vreemde taal (TOEFL) met een minimumscore van 79 voor de internettest (iBT), met testresultaten van de afgelopen twee jaar
  • International English Language Testing System (IELTS) Academische test met een totaalscore van 6,0 met niet minder dan 5,5 in een van de vier banden, met testresultaten van de afgelopen twee jaar.
  • Canadese academische Engelse taal (CAEL) test met een totaalscore van 60 zonder score minder dan 50 in een van de vier banden, met testresultaten in de afgelopen twee jaar
  • Pearson-test van English Academic (PTE) met een minimumscore van 53, met testresultaten in de afgelopen twee jaar
  • Een Cambridge English-test (FCE / CAE / CPE) met een totaalscore op de Cambridge English Scale van 169 zonder taalvaardigheid van minder dan 162, met testresultaten in de afgelopen twee jaar
  • Een Engelse taalevaluatie (ELE) aan het Fanshawe College met een minimumscore van 70% in alle secties van de test, met testresultaten in de afgelopen twee jaar
  • Fanshawe College ESL4 / GAP5-studenten: minimumcijfer van 80% in ESL4 / GAP5 niveau 8, 75% in ESL4 / GAP5 niveau 9 of 70% in ESL4 / GAP5 niveau 10

Aanbevolen Academische Voorbereiding

  • Graad 11 Voeding en cultuur (M)
  • Grade 12 Voeding en gezondheid (C)
  • Grade 11 of Grade 12 Chemistry (C) of (U)
  • Graad 11 of Graad 12 Biologie (C) of (U)
  • Graad 11 en Graad 12 Gastvrijheid en toerisme (C)
  • Elk Grade 11 of Grade 12 Entrepreneurship (C) of (O)
  • Categorie 11 Informatie- en communicatietechnologie: de digitale omgeving (O) OF cijfer 12 Informatie- en communicatietechnologie: multimediaoplossingen (C)
  • Grade 12 Financial Accounting Principles (M)
  • Categorie 12 Bedrijfs- en technologische communicatie (O)
  • Academic and Career Entrance Certificate (ACE): cursus zakelijke of technische wiskunde en cursus computervaardigheden

Aanbevolen persoonlijke voorbereiding

  • Interesse in voeding en gezondheid
  • Interesse in voedselbereiding en -service door institutionele foodservice-omgevingen te bezoeken
  • Interesse in voedingsmiddelen en gebruiken van andere landen
  • Ontwikkel leiderschapsvaardigheden
  • Het soort persoon dat het veld betreedt, moet verantwoordelijk, persoonlijk zijn en graag werken met mensen in een uitdagende branche
  • Succesvolle individuen zijn detailgerichte en goede teamspelers

Geavanceerd staan

Kandidaten kunnen op grond van eerdere academische prestaties bij een andere instelling en / of voorafgaande leerbeoordeling en erkenning (EVC) een gevorderde status aanvragen. Gevorderde status kwalificeert de aanvrager voor directe toegang tot een tweede of hoger niveau van het programma.

Selectiecriteria van aanvragers

Als het aantal in aanmerking komende aanvragers de beschikbare spaties in het programma overschrijdt, zijn de selectiecriteria van de aanvrager:

  1. Voorkeur voor permanente inwoners van Ontario
  2. Ontvangst van de aanvraag per 1 februari (na deze datum zal het Fanshawe College aanvragers beoordelen op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt tot het programma vol is)
  3. Prestatie in de toelatingseisen

Vereisten na toelating

De volgende items zijn van toepassing op het programma:

  • Bewijs van goede gezondheidsgegevens van immunisatie vereist
  • Police Record Check en Screening van kwetsbare sectoren, inclusief een controle van de databank met Pardoned Sexual Offenders
  • Geldige Safe Food Handlers-certificaat
  • Tweestaps TB-testen

Carrièremogelijkheden

  • Nutrition Manager
  • Food Service Supervisor
  • Diëtiste / assistent
  • Lid van het Food Service Team, zoals Cook of Food Service Worker
  • Dieetmanager / afdelingsmanager
  • Manager Voeding en Voeding

toelatingen

leerplan

Getuigenissen van studenten

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Over de school

Vragen