Keystone logo
Fanshawe College College-certificaat in professionele slagerijtechnieken
Fanshawe College

College-certificaat in professionele slagerijtechnieken

London, Canada

30 Weeks

Engels

Full time

Aanvraagdeadline

Sep 2025

CAD 17.918

Op de campus

Invoering

Word slager met dit eenjarige certificaatprogramma!

De Canadese slagerij-industrie is in opkomst en dit programma geeft je alle expertise die nodig is om slager te worden en een vliegende start te maken. Je bouwt vaardigheden op in vleesverwerking, productverpakkingen, professionele veiligheidsnormen en klantenservice, onderwezen door een faculteit met jarenlange ervaring in de kunst van het slachten.

Vleessnijden is een uniek, gespecialiseerd en veelgevraagd vak dat na het afstuderen volop werkgelegenheid biedt. Banen omvatten slagerijen in de detailhandel of groothandel, industriële slagers en vleessnijders, pluimveebereiders, hamensnijders, vleessnijders en meer!

Functies van het programma Professional Butchery Techniques:

  • Geleverd in een ultramoderne faciliteit en met behulp van de nieuwste apparatuur;
  • Meer dan de helft van de lestijd wordt doorgebracht in praktische leerlabs;
  • Pas toe wat je leert door een full-service vleeswinkel te exploiteren;
  • Zorgt voor een soepele overgang naar Retail Meat Cutter 245R Apprenticeship;
  • Mogelijkheid om dubbele certificaten te behalen door over te stappen naar het Culinary Skills-programma;
  • Een perfecte gelegenheid voor professionele ontwikkeling voor chef-koks die van boer tot bord willen werken.

Kies een baan die echt baanbrekend is . Word slager en kijk uit naar een spannende toekomst!

Leerresultaten

  1. Verwerk het voorste kwart van het rundvlees, de achterhand van het rundvlees, een stuk varkensvlees, een karkas van lamsvlees, een stuk kalfsvlees en verschillende soorten gevogelte tot stukken voor de groothandel en de detailhandel;
  2. Oefen procedures die worden gebruikt om door voedsel overgedragen ziekten te beheersen in overeenstemming met erkende industrienormen, wetten voor voedselvoorziening en overheidsvoorschriften;
  3. Klantenservice van hoge kwaliteit bieden door te reageren op vragen over basiskoken, voedselveiligheid en snijtechnieken en door gezondheids- en veiligheidsproblemen te identificeren;
  4. Bepaal markeringen en afwaarderingen en winst en verlies met betrekking tot de vleesverwerkende industrie in de detailhandel;
  5. Selecteer het juiste verpakkingsmateriaal voor verschillende producten om de veiligheid en verkoopbaarheid te garanderen;
  6. Selecteer delen van het karkas van dieren voor detailhandelsstukken van vlees op basis van botten, vet en spierstructuren, en voer abnormaliteiten op een veilige en steriele manier af;
  7. Demonstreer veilige werkmethoden en de veilige installatie, afbraak, bediening en onderhoud van gereedschappen en apparatuur in overeenstemming met de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften;
  8. Maak verse worst met behulp van branchespecifieke apparatuur;
  9. Producten met toegevoegde waarde ontwikkelen, zoals kruidenmengsels, marinades en gevulde en / of gepaneerde vleesproducten om de verkoop in een detailhandel te ondersteunen;
  10. Vleesproducten identificeren en labelen om te voldoen aan de voorschriften van de Canadian Food Inspection Agency;
  11. Ontvang en bewaar vleesproducten op een veilige en ordelijke manier om te voldoen aan de industrienormen voor kwaliteit en veiligheid;

cursussen

Niveau 1

Neem alle volgende verplichte cursussen:

  • SFTY-1071 Veilige werkmethoden 2
  • WRIT-1042 Reden & Schrijven 1-Toerisme / Gastvrijheid 3
  • FDMG-1126 Vleeswetenschap 2
  • FDMG-1127 Practicum voor het snijden van vlees 1 2
  • FDMG-1128 Practicum voor het snijden van vlees 2 2
  • FDMG-1129 Vleesgerechten 2
  • FDMG-1130 Retail Meat Operations 1 2

Level 2

Neem alle volgende verplichte cursussen:

  • FDMG-1131 Nomenclatuur en etikettering 2
  • MATH-1210 Wiskunde voor gastvrijheid 2
  • MKTG-1108 Marketing- en industrietrends 3
  • BUSI-1190 Bedrijfsstichtingen 2
  • FDMG-1132 Practicum voor het snijden van vlees 3 2
  • FDMG-1133 Practicum voor vleesverwerking 2
  • FDMG-1134 Retail Meat Operations 2 2

Programma Residency

Studenten moeten minimaal 8 studiepunten in het programma bij Fanshawe voltooien om te voldoen aan de vereiste voor programmaverblijf en afstuderen van dit programma.

161800_photo-1615937662601-4724eceda00f.jpg
Madie Hamilton / unsplash

Toelatingseisen

OSSD met cursussen van de College (C), University (U), University / College (M) of Open (O) stream met:

  • Elke Grade 12 Engels (C) of (U)

of

Academic and Career Entrance Certificate (ACE)

of

Ontario High School Equivalency Certificate (GED)

of

Rijpe aanvrager met status in de vereiste cursussen die hierboven zijn vermeld

Engelse Taalvereisten

Aanvragers van wie de eerste taal geen Engels is, moeten de Engelse taalvaardigheid op een van de volgende manieren aantonen:

  • Een Grade 12 College Stream of University Stream Engels tegoed van een Ontario Secondary School, of gelijkwaardig, afhankelijk van de toelatingsvoorwaarden van het programma
  • Test van de toets Engels als vreemde taal (TOEFL) met een minimumscore van 79 voor de internettest (iBT), met testresultaten van de afgelopen twee jaar
  • International English Language Testing System (IELTS) Academische test met een totaalscore van 6,0 met niet minder dan 5,5 in een van de vier banden, met testresultaten van de afgelopen twee jaar.
  • Canadese academische Engelse taal (CAEL) test met een totaalscore van 60 zonder score minder dan 50 in een van de vier banden, met testresultaten in de afgelopen twee jaar
  • Pearson-test van English Academic (PTE) met een minimumscore van 53, met testresultaten in de afgelopen twee jaar
  • Een Cambridge English-test (FCE / CAE / CPE) met een totaalscore op de Cambridge English Scale van 169 zonder taalvaardigheid van minder dan 162, met testresultaten in de afgelopen twee jaar
  • Een Engelse taalevaluatie (ELE) aan het Fanshawe College met een minimumscore van 70% in alle secties van de test, met testresultaten in de afgelopen twee jaar
  • Fanshawe College ESL4 / GAP5-studenten: minimumcijfer van 80% in ESL4 / GAP5 niveau 8, 75% in ESL4 / GAP5 niveau 9 of 70% in ESL4 / GAP5 niveau 10

Aanbevolen Academische Voorbereiding

  • Graad 11 Voeding en cultuur (M)
  • Categorie 11 Informatie- en communicatietechnologie: de digitale omgeving (O) OF cijfer 12 Informatie- en communicatietechnologie: multimediaoplossingen (C)
  • Elk Grade 11 of Grade 12 Entrepreneurship (C) of (O)
  • Grade 11 en Grade 12 Hospitality and Tourism (C)
  • Academic and Career Entrance Certificate (ACE): cursus zakelijke of technische wiskunde en cursus computervaardigheden

Aanbevolen persoonlijke voorbereiding

  • Ontwikkel interesse in het snijden van vlees door slagerijen te bezoeken, vleestellers in supermarkten en door leiders in de vleesindustrie en slagers te volgen op sociale media
  • Ontwikkel leiderschapsvaardigheden
  • De persoon die de vleessnij-industrie betreedt, moet gemotiveerd, verantwoordelijk zijn, veel aandacht hebben voor detail en graag werken in een snelle omgeving
  • Werkgelegenheid in de vleesindustrie zou een pluspunt zijn

Selectiecriteria van aanvragers

Als het aantal in aanmerking komende aanvragers de beschikbare spaties in het programma overschrijdt, zijn de selectiecriteria van de aanvrager:

  1. Voorkeur voor permanente inwoners van Ontario
  2. Ontvangst van de aanvraag voor 1 februari (na deze datum zal Fanshawe College aanvragers in overweging nemen op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt totdat het programma vol is)
  3. Prestatie in de toelatingsvoorwaarden

Vereisten na toelating

Geldige Safe Food Handlers-certificaat

Carrièremogelijkheden

Vleessnijden is een uniek, gespecialiseerd en veelgevraagd vak dat na het afstuderen volop werkgelegenheid biedt. Banen omvatten slagerijen in de detailhandel of groothandel, industriële slagers en vleessnijders, pluimveebereiders, hamensnijders, vleessnijders en meer.

toelatingen

Programma resultaat

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen