College-certificaat in professionele slagerijtechnieken
London, Canada
DUUR
30 Weeks
TALEN
Engels
TEMPO
Full time
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Sep 2025
COLLEGEGELD
CAD 17.918
STUDIE FORMAAT
Op de campus
Invoering
Word slager met dit eenjarige certificaatprogramma!
De Canadese slagerij-industrie is in opkomst en dit programma geeft je alle expertise die nodig is om slager te worden en een vliegende start te maken. Je bouwt vaardigheden op in vleesverwerking, productverpakkingen, professionele veiligheidsnormen en klantenservice, onderwezen door een faculteit met jarenlange ervaring in de kunst van het slachten.
Vleessnijden is een uniek, gespecialiseerd en veelgevraagd vak dat na het afstuderen volop werkgelegenheid biedt. Banen omvatten slagerijen in de detailhandel of groothandel, industriële slagers en vleessnijders, pluimveebereiders, hamensnijders, vleessnijders en meer!
Functies van het programma Professional Butchery Techniques:
- Geleverd in een ultramoderne faciliteit en met behulp van de nieuwste apparatuur;
- Meer dan de helft van de lestijd wordt doorgebracht in praktische leerlabs;
- Pas toe wat je leert door een full-service vleeswinkel te exploiteren;
- Zorgt voor een soepele overgang naar Retail Meat Cutter 245R Apprenticeship;
- Mogelijkheid om dubbele certificaten te behalen door over te stappen naar het Culinary Skills-programma;
- Een perfecte gelegenheid voor professionele ontwikkeling voor chef-koks die van boer tot bord willen werken.
Kies een baan die echt baanbrekend is . Word slager en kijk uit naar een spannende toekomst!
Leerresultaten
- Verwerk het voorste kwart van het rundvlees, de achterhand van het rundvlees, een stuk varkensvlees, een karkas van lamsvlees, een stuk kalfsvlees en verschillende soorten gevogelte tot stukken voor de groothandel en de detailhandel;
- Oefen procedures die worden gebruikt om door voedsel overgedragen ziekten te beheersen in overeenstemming met erkende industrienormen, wetten voor voedselvoorziening en overheidsvoorschriften;
- Klantenservice van hoge kwaliteit bieden door te reageren op vragen over basiskoken, voedselveiligheid en snijtechnieken en door gezondheids- en veiligheidsproblemen te identificeren;
- Bepaal markeringen en afwaarderingen en winst en verlies met betrekking tot de vleesverwerkende industrie in de detailhandel;
- Selecteer het juiste verpakkingsmateriaal voor verschillende producten om de veiligheid en verkoopbaarheid te garanderen;
- Selecteer delen van het karkas van dieren voor detailhandelsstukken van vlees op basis van botten, vet en spierstructuren, en voer abnormaliteiten op een veilige en steriele manier af;
- Demonstreer veilige werkmethoden en de veilige installatie, afbraak, bediening en onderhoud van gereedschappen en apparatuur in overeenstemming met de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften;
- Maak verse worst met behulp van branchespecifieke apparatuur;
- Producten met toegevoegde waarde ontwikkelen, zoals kruidenmengsels, marinades en gevulde en / of gepaneerde vleesproducten om de verkoop in een detailhandel te ondersteunen;
- Vleesproducten identificeren en labelen om te voldoen aan de voorschriften van de Canadian Food Inspection Agency;
- Ontvang en bewaar vleesproducten op een veilige en ordelijke manier om te voldoen aan de industrienormen voor kwaliteit en veiligheid;
cursussen
Niveau 1
Neem alle volgende verplichte cursussen:
- SFTY-1071 Veilige werkmethoden 2
- WRIT-1042 Reden & Schrijven 1-Toerisme / Gastvrijheid 3
- FDMG-1126 Vleeswetenschap 2
- FDMG-1127 Practicum voor het snijden van vlees 1 2
- FDMG-1128 Practicum voor het snijden van vlees 2 2
- FDMG-1129 Vleesgerechten 2
- FDMG-1130 Retail Meat Operations 1 2
Level 2
Neem alle volgende verplichte cursussen:
- FDMG-1131 Nomenclatuur en etikettering 2
- MATH-1210 Wiskunde voor gastvrijheid 2
- MKTG-1108 Marketing- en industrietrends 3
- BUSI-1190 Bedrijfsstichtingen 2
- FDMG-1132 Practicum voor het snijden van vlees 3 2
- FDMG-1133 Practicum voor vleesverwerking 2
- FDMG-1134 Retail Meat Operations 2 2
Programma Residency
Studenten moeten minimaal 8 studiepunten in het programma bij Fanshawe voltooien om te voldoen aan de vereiste voor programmaverblijf en afstuderen van dit programma.
Toelatingseisen
OSSD met cursussen van de College (C), University (U), University / College (M) of Open (O) stream met:
- Elke Grade 12 Engels (C) of (U)
of
Academic and Career Entrance Certificate (ACE)
of
Ontario High School Equivalency Certificate (GED)
of
Rijpe aanvrager met status in de vereiste cursussen die hierboven zijn vermeld
Engelse Taalvereisten
Aanvragers van wie de eerste taal geen Engels is, moeten de Engelse taalvaardigheid op een van de volgende manieren aantonen:
- Een Grade 12 College Stream of University Stream Engels tegoed van een Ontario Secondary School, of gelijkwaardig, afhankelijk van de toelatingsvoorwaarden van het programma
- Test van de toets Engels als vreemde taal (TOEFL) met een minimumscore van 79 voor de internettest (iBT), met testresultaten van de afgelopen twee jaar
- International English Language Testing System (IELTS) Academische test met een totaalscore van 6,0 met niet minder dan 5,5 in een van de vier banden, met testresultaten van de afgelopen twee jaar.
- Canadese academische Engelse taal (CAEL) test met een totaalscore van 60 zonder score minder dan 50 in een van de vier banden, met testresultaten in de afgelopen twee jaar
- Pearson-test van English Academic (PTE) met een minimumscore van 53, met testresultaten in de afgelopen twee jaar
- Een Cambridge English-test (FCE / CAE / CPE) met een totaalscore op de Cambridge English Scale van 169 zonder taalvaardigheid van minder dan 162, met testresultaten in de afgelopen twee jaar
- Een Engelse taalevaluatie (ELE) aan het Fanshawe College met een minimumscore van 70% in alle secties van de test, met testresultaten in de afgelopen twee jaar
- Fanshawe College ESL4 / GAP5-studenten: minimumcijfer van 80% in ESL4 / GAP5 niveau 8, 75% in ESL4 / GAP5 niveau 9 of 70% in ESL4 / GAP5 niveau 10
Aanbevolen Academische Voorbereiding
- Graad 11 Voeding en cultuur (M)
- Categorie 11 Informatie- en communicatietechnologie: de digitale omgeving (O) OF cijfer 12 Informatie- en communicatietechnologie: multimediaoplossingen (C)
- Elk Grade 11 of Grade 12 Entrepreneurship (C) of (O)
- Grade 11 en Grade 12 Hospitality and Tourism (C)
- Academic and Career Entrance Certificate (ACE): cursus zakelijke of technische wiskunde en cursus computervaardigheden
Aanbevolen persoonlijke voorbereiding
- Ontwikkel interesse in het snijden van vlees door slagerijen te bezoeken, vleestellers in supermarkten en door leiders in de vleesindustrie en slagers te volgen op sociale media
- Ontwikkel leiderschapsvaardigheden
- De persoon die de vleessnij-industrie betreedt, moet gemotiveerd, verantwoordelijk zijn, veel aandacht hebben voor detail en graag werken in een snelle omgeving
- Werkgelegenheid in de vleesindustrie zou een pluspunt zijn
Selectiecriteria van aanvragers
Als het aantal in aanmerking komende aanvragers de beschikbare spaties in het programma overschrijdt, zijn de selectiecriteria van de aanvrager:
- Voorkeur voor permanente inwoners van Ontario
- Ontvangst van de aanvraag voor 1 februari (na deze datum zal Fanshawe College aanvragers in overweging nemen op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt totdat het programma vol is)
- Prestatie in de toelatingsvoorwaarden
Vereisten na toelating
Geldige Safe Food Handlers-certificaat
Carrièremogelijkheden
Vleessnijden is een uniek, gespecialiseerd en veelgevraagd vak dat na het afstuderen volop werkgelegenheid biedt. Banen omvatten slagerijen in de detailhandel of groothandel, industriële slagers en vleessnijders, pluimveebereiders, hamensnijders, vleessnijders en meer.
toelatingen
Programma resultaat
- Process the beef front quarter, beef hindquarter, a side of pork, a carcass of lamb, a side of veal, and various types of poultry into wholesale and retail cuts;
- Oefenprocedures die worden gebruikt om door voedsel overgedragen ziekten onder controle te houden, in overeenstemming met erkende industrienormen, wetten op het gebied van de voedselvoorziening en overheidsvoorschriften;
- Provide quality customer service by responding to inquiries about basic cooking, food safety, and carving techniques and identifying health and safety issues;
- Markeringen en prijsverlagingen en winst- en verliesrekeningen met betrekking tot de vleessnijindustrie in de detailhandel bepalen;
- Selecteer het juiste verpakkingsmateriaal voor verschillende producten om de veiligheid en schaalbaarheid te garanderen;
- Voor de detailhandel delen van het karkas van het dier selecteren op basis van bot-, vet- en spierstructuren en afwijkingen op een veilige en steriele manier afvoeren;
- Demonstrate safe working practices and the safe set up, breakdown, operation, and maintenance of tools and equipment in accordance with health and safety regulations;
- Fabricate fresh sausage using industry-specific equipment;
- Develop value-added products, such as spice rubs, marinades, and stuffed and/or breaded meat products to support sales in a retail operation;
- Identify and label meat products to comply with Canadian Food Inspection Agency regulations;
- Receive and store meat products in a safe and orderly manner to meet industry standards for quality and safety;
leerplan
Niveau 1
- Veilige werkpraktijken
- Reden en schrijven 1-Toerisme/Gastvrijheid
- Nomenclatuur en etikettering
- Praktijk voor vlees snijden 1
- Praktijk voor vlees snijden 2
- Vlees koken
- Detailhandel vleesactiviteiten 1
Level 2
- Meat Science
- Wiskunde voor gastvrijheid
- Marketing- en industrietrends
- Bedrijfsstichtingen
- Praktijk voor vlees snijden 3
- Praktijk voor vleesverwerking
- Detailhandel vleesactiviteiten 2
Programma collegegeld
Carrièremogelijkheden
Vleessnijden is een unieke, gespecialiseerde en veelgevraagde handel die na het afstuderen van dit eenjarige programma volop kansen op werk biedt. Banen zijn onder meer slagers in de detailhandel of groothandel, industriële slagers en vleessnijders, pluimveebereiders, hamsnijders, vleessnijders en meer.
Hier zijn enkele voorbeelden van carrièremogelijkheden voor afgestudeerden van Fanshawe's Professional Butchery Techniques-programma:
Industriële slager
Als je goed samenwerkt met anderen, heb je uitstekende oog-handcoördinatie en besluitvaardigheid om uit te blinken in deze functie.
Vlees Snijder
Van het snijden, bijsnijden en bereiden van standaard stukken vlees tot het trainen van andere vleessnijders, de mogelijkheden zijn eindeloos.
vlees beheerder
Creëer een coaching- en ontwikkelingscultuur voor alle medewerkers die een passie voor vlees omarmen.