Keystone logo
Everest Institute

Everest Institute

Everest Institute

Invoering

We maken leren leuk, plezierig en boeiend. Studeren aan het Everest Institute is een van de beste beslissingen die je kunt nemen. Gevestigd in Melbourne en met beschikbare regionale studie-opties, bieden we studenten een aantal fantastische voordelen en helpen we je op Pathway waar je je volledige potentieel kunt bereiken.

Om u op weg te helpen, hebben we een team van hooggekwalificeerde en getrainde trainers om u de best mogelijke opleiding te bieden. Onze trainingsmedewerkers zijn actief betrokken bij hun beroep en werken regelmatig samen met experts uit de industrie om ervoor te zorgen dat wat u leert relevant is en u de vaardigheden te bieden die u nodig hebt om uw doelen sneller te bereiken.

Alle medewerkers van het Everest Institute zijn toegewijd om uw studie-ervaring zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Voordat u in Australië aankomt, krijgt u alle hulp door hulp en informatie te verstrekken over wat u mee moet nemen. Onze studentenondersteuning kan u helpen bij het oplossen van eventuele academische of persoonlijke problemen.

Everest Institute biedt studenten de mogelijkheid om te studeren in verschillende cursussen die overal in Australië en internationaal worden erkend in kwalificaties, variërend van hospitality, automotive en leiderschap en management. We kunnen zelfs de vaardigheden die je al hebt herkennen door eerdere leerervaringen te erkennen, en onze cursussen kunnen leiden tot hoger onderwijs en universitaire Pathways .

En wat is een betere plek om uw leertraject te beginnen dan bij het Everest Institute in de meest multiculturele stad van Australië. De levensstijl en cultuur van Melbourne zorgen ervoor dat u zich net zo welkom voelt als wij. Wij allemaal bij Everest Institute moedigen u aan om de cursusgids te lezen en aarzel niet om ons al uw vragen te stellen.

Locaties

Locaties
  • 479 King Street, 3003, West Melbourne

Vragen