We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
European Bartender School

European Bartender School

European Bartender School

Invoering

Sinds we in 1999 zijn begonnen, heeft European Bartender School meer dan 70.000 studenten in zeer bekwame barmannen veranderd en ze over de hele wereld ontketend. Als 's werelds toonaangevende bartenderschool zijn onze cursussen de meest ontwikkelde in de branche en zijn ontworpen door gerenommeerde experts.

Maar we zijn veel meer dan alleen een barmanschool. EBS is een 360 ° -ervaring die is ontworpen om van u de beste barman en persoon te maken die u kunt zijn.

Door onze cursussen krijgt u ongeëvenaarde training, een wereldwijd erkend certificaat, een netwerk van levenslange vrienden en de kans om de wereld rond te reizen. Bovendien wordt u voor, tijdens en na uw cursus ondersteund, of het nu gaat om het kiezen van uw bestemming of het vinden van werk over de hele wereld.

Begin een carrière die je overal naartoe kan brengen. Word lid van de European Bartender School .

Ontvang een wereldwijd erkende bartending kwalificatie

We zijn er trots op de grootste en meest prestigieuze bartenderschool ter wereld te zijn. We hebben meer mensen opgeleid dan welke andere barschool ook, waardoor meer dan 70.000 studenten bekwame professionals zijn geworden. Een EBS-certificaat wordt erkend en gerespecteerd door bars, restaurants en clubs over de hele wereld, dus u krijgt de eerste keuze uit de beste banen in de branche na uw afstuderen. En met de International Bartender Course en Advanced Bartending Course krijgt u ook levenslange toegang tot ons online platform EBS MatchStaff, waarmee u in contact komt met topwerkgevers over de hele wereld.

Bartend je een weg over de hele wereld

Met 25 scholen verspreid over vijf continenten, is EBS gebouwd voor reizigers en avonturiers. Via ons zult u een ander deel van de wereld ervaren - of als u lokaal blijft, een geheel nieuwe kant van uw thuisstad. Met onze cursussen krijg je de kans om dingen van je bucketlist af te vinken. Reis de wereld rond? ✔️ Loopbaan veranderen? ✔️ Een geheel nieuwe groep vrienden maken? ✔️ We willen dat je het gevoel hebt dat het nu de tijd is om te stoppen met 'een dag' te zeggen en je beste leven te gaan leiden.

Deel onvergetelijke ervaringen met nieuwe vrienden

Vanaf je eerste dag word je met open armen verwelkomd in de gemeenschap. En lang na je cursus blijf je er deel van en profiteer je van talloze carrière- en netwerkmogelijkheden. En door te studeren en samen te leven met je klasgenoten, zul je snel sterke vriendschappen aangaan die een leven lang meegaan.

Leef het leven als een EBS-afgestudeerde

Ontdek nieuwe plaatsen

Of je het nu in Sydney wilt leven, je paradijs-eiland fantasieën in Phuket wilt leven, of la dolce vita in Rome wilt leven - we hebben 25 bestemmingen voor jou om te ontdekken.

Vrijheid en flexibiliteit

Als je bent afgestudeerd, kun je genieten van de stabiliteit van het weten dat je werk kunt vinden, waar je ook terechtkomt.

Maak geweldige herinneringen

Ontmoet een hele nieuwe groep mensen en maak vriendschappen en herinneringen die een leven lang meegaan.

Over ons

Opgericht in 1999

Sinds 1999 zijn we over de hele wereld uitgebreid en hebben we meer dan 28 bartender-scholen geopend op 5 continenten. In de afgelopen 20 jaar hebben meer dan 70.000 mensen onze unieke cursussen gevolgd, van wie velen buitengewone dingen hebben bereikt.

Meer dan 28 scholen wereldwijd

We hebben scholen in 20 landen in Europa, Azië, Noord-Amerika, Australië en Afrika. Wij bieden u stadslocaties, badplaatsen en zelfs een ski-bestemming in de Alpen.

Meer dan 7000 mensen komen elk jaar bij onze bartending familie

We zijn de grootste barmanschool ter wereld wat betreft het aantal studenten dat we opleiden en het aantal scholen dat we wereldwijd hebben. Dit is de reden waarom ons certificaat wereldwijd wordt erkend en iets is om trots op te zijn.

'S Werelds meest ontwikkelde barmanprogramma's

Onze barmancursussen zijn de meest geavanceerde in de branche en zijn ontworpen door vijf wereldberoemde bartending-experts. We vernieuwen onze cursussen regelmatig om ervoor te zorgen dat we onze studenten altijd voorzien van de meest recente industriële praktijken.

Locaties

 • Barcelona

  Passatge del Patriarca 6-1, 08002, Barcelona

 • Paris

  30 bis, Rue Girard Montreuil, France, 93 100, Paris

 • London

  Basement Unit Block B001/2 Tower Bridge Business Complex 100 Clements Road, SE16 4DG, London

 • Phuket

  Ban Kata Beach, 98/84-85 Beach Center Kata Rd., 83100, Phuket

 • New York

  327 Stagg Street, 2nd Floor Brooklyn, 11206, New York

 • Amsterdam

  Paasheuvelweg 34H BJ Amsterdam, 1105, Amsterdam

 • Cape Town

  40 Woodlands Road Woodstock 7915 Cape Town South Africa, , Cape Town

 • Stockholm

  Luntmakargatan 36, 111 37, Stockholm

 • Rome

  Via Crescenzo del Monte 36, 00153, Rome

 • Kos

  Lawrence Apartments Odos Riminiton, Lambi Kos 85300, Greece, , Kos

 • Sydney

  9 Wellington Street Chippendale NSW 2008, Sydney, , Sydney

Vragen