Keystone logo
eta College

eta College

eta College

Invoering

Een passie. Een carrière. Een manier van leven.

eta College is een particuliere hogeschool en opleiding die gespecialiseerd is in kwalificaties die leiden tot werkgelegenheid in de sport- en fitnessindustrie.

Deze kwalificaties zijn geregistreerd in het kwalificatiekader voor hoger onderwijs (HEQSF) en in het subkader voor beroepskwalificaties. Ze worden vergeleken met de beste internationale normen op het gebied van sport en fitness, wat betekent dat onze afgestudeerden goed toegerust zijn om werk te vinden in Zuid-Afrika en de rest van de wereld.

Tim Mossholder / Pexels

118658_pexels-photo-1080882.jpeg

eta is er trots op toonaangevend te zijn in educatieve programma's voor de sport- en fitnessindustrie. Als een sport- en fitnesscollege met een enkel doel, zetten we ons in voor het aanbieden van dynamische leerprogramma's die leiden tot internationaal gebenchmarkte kwalificaties.

Onze beroepsopleidingen zijn goedgekeurd door CATHSSETA en onze programma's voor hoger onderwijs zijn geaccrediteerd door CHE. Onze kwalificaties zijn geregistreerd in het National Qualifications Framwork (NQF) door de South African Qualifications Authority (SAQA).

Bij het vervullen van onze accreditatiecriteria zijn onze sites voor hoger onderwijs geregistreerd bij het Departement van Hoger Onderwijs en Vorming als een instelling voor hoger privéonderwijs.

Om ervoor te zorgen dat we aan de behoeften van sport en fitness in Zuid-Afrika voldoen, is eta ook een erkende dienstverlener bij Sport en Recreatie Zuid-Afrika (SRSA).

Onze kwalificaties worden vergeleken met de internationale beste praktijken op het gebied van sport en fitness; zo kunnen onze afgestudeerden werk vinden in Zuid-Afrika en de rest van de wereld.

Studenten kunnen coaching, fitness of sportmanagement studeren.

Er is de mogelijkheid om full-time studies te volgen , wat ideaal is voor de schoolverlaters; deeltijdstudies , wat geweldig is voor mensen die een carrièreswitch willen maken of meer willen weten over hun interessegebied. Voor degenen die flexibiliteit willen bij hun studie, is online leren een perfecte oplossing.

Victor Freitas / Pexels

118659_pexels-photo-703016.jpeg

eta onderscheidt zich door een gespecialiseerde sport- en fitnessschool te zijn die haar studenten volledig onderdompelt in hun onderwerp sport, fitness of sportmanagement. We brengen theorie en onderzoek in de klas in evenwicht met praktisch leren en werkgebaseerde ervaring.

Onze studenten laten ons fitter, sterker dan toen ze begonnen en ze zijn vaardig en klaar voor de werkplek.

eta heeft twaalf campussen. Deze bevinden zich in Bloemfontein, Botswana, Kaapstad, Durban, Oost-Londen, George, Johannesburg, Mauritius, Namibië, Port Elizabeth, Pretoria en Stellenbosch.

Op DHET geregistreerde campussen zijn BFN, CPT, DBN, GRG, JHB, PTA, STB. We hebben aanvullende sites met door CATHSSETA geaccrediteerde programma's in PLZ, Namibië, Mauritius en binnenkort Botswana.

eta Collegebiedt twee manieren van bezorgen. Je kunt lessen volgen op een campus of je kwalificatie voltooien via afstandsonderwijs. Beide bieden leren dat wordt gemedieerd door technologie.

Waarom face-to-face leren met eta College ?

eta College Face-to-face leren is een manier van afleveren waarbij je je studies op een campus voltooit met een gestructureerd tijdschema.

Onze campussen bieden Fitness, Coaching Science en Sport Management certificaten en diploma's, evenals korte cursussen en specialisaties.

eta College is een geaccrediteerd en geregistreerd hoger onderwijs- en opleidingsinstituut dat gespecialiseerd is in kwalificaties voor sport en fitness. Ons opleidingsinstituut is wereldberoemd om zijn methode van theoretisch, praktisch en werkgebaseerd leren, die we totale onderdompeling noemen. eta College studenten leren hard en ze spelen hard en onze campus vormt het middelpunt waar dit gebeurt. We bieden een scala aan klaslokalen, praktische en recreatieve omgevingen zodat onze studenten zowel theoretisch leren als praktische vaardigheden kunnen bereiken terwijl ze plezier hebben. Daarnaast hebben we relaties met leveranciers van de werkplek om ervoor te zorgen dat studenten worden blootgesteld aan leren dat relevant is voor hun studie en mogelijkheden biedt voor werk of voor het starten van hun eigen praktijken.

Snapwire / Pexels

118660_pexels-photo-618612.jpeg

Waarom afstandsonderwijs met eta College ?

eta College Afstandsonderwijs is een manier van afleveren waar je je studies vanuit huis afrondt volgens een gestructureerd tijdschema.

Afstandsonderwijs zorgt voor een online leerervaring.

Om te slagen met online / leren op afstand, moet je hard werken en zelfredzaam zijn. Het is belangrijk om consistent en regelmatig contact te leggen met je tutor om ervoor te zorgen dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Een ander essentieel onderdeel van eta Afstandsonderwijs is de component ervaringsleren. Dit vereist dat je in het veld werkt, schaduwt, assisteert en leert van andere professionals. Het is ook essentieel dat u een e-mailadres en toegang tot een computer en internet hebt, omdat u dit nodig hebt voor onderzoek en om al uw opdrachten te voltooien.

Locaties

  • Cape Town

    Western Province Cricket Club Sports Centre, 53 Ave de Mist, Rondebosch, 8001, Cape Town

Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen