Keystone logo
Escola Britânica de Artes Criativas

Escola Britânica de Artes Criativas

Escola Britânica de Artes Criativas

Invoering

STUDIE IN BRAZILIË EN ONTVANG HET BRITSE DIPLOMA

De Escola Britânica de Artes Criativas (EBAC) is een innovatief leercentrum dat cursussen aanbiedt op het gebied van creatieve onderwerpen met een standaard van wereldklasse. EBAC heeft samenwerkingsverbanden met de University of Hertfordshire (UK) en het Moscow School Consortium, bestaande uit de British Higher School of Art and Design, de Moscow Architecture School MARCH, de Moscow Film School en de Scream School of Computer Graphics. Scholen vormen een gemeenschap van studenten en docenten die samenwerken en informatie en kennis uitwisselen, waardoor een unieke leeromgeving ontstaat.

De school biedt studenten de mogelijkheid om in Brazilië te studeren in een vergelijkbare cursus als het Verenigd Koninkrijk, en is ook de enige instelling in Latijns-Amerika die het Britse baccalaureaatdiploma aanbiedt, uitgegeven door de Universiteit van Hertfordshire, geldig in het Verenigd Koninkrijk, de Europese Unie en de Verenigde Staten.

EBAC is een creatieve en ondernemende instelling, met cursussen voor studenten, initiatie en specialisatie op het gebied van kunst en design, audiovisuele en computergraphics, met een focus gericht op de volledige ontwikkeling van de student. Gelegen in de buurt van Vila Madalena, hart van de creatieve industrie van São Paulo, heeft de school de beste infrastructuur en de nieuwste apparatuur op de markt, zodat de studenten leren van wat het meest innovatief is.

CURSUSSEN AANGEBODEN

De school biedt onderwijs in creatieve disciplines, zowel in niet-gegradueerde- als specialisatiecursussen, met professoren die uitstekende professionals zijn in hun vakgebied. Studenten die ervoor kiezen om af te studeren - Brits baccalaureaat, studeren van 3 tot 4 jaar, afhankelijk van hun kwalificatie en ervaring. Een andere manier om bij EBAC te studeren, ook met internationale kwaliteit, is om een ​​van de specialisatiecursussen te kiezen, zowel voor professionals die op de markt werken als voor mensen die hun loopbaan willen veranderen. Daarnaast zijn er intensieve cursussen, initiatie en speciale cursussen voor tieners.

INTERNATIONALE KWALITEIT ONDERWIJS

Ebac biedt een nieuw lesmodel voor de creatieve disciplines met een internationaal diploma, gebruik van de best beschikbare technologieën en die de student garanderen dat het op de arbeidsmarkt wordt geplaatst.

STRATEGIE

Bied internationale kwaliteit bij het aanleren van creatieve disciplines, met gerenommeerde professoren in de markt en ultramoderne technische hulpmiddelen, zodat studenten de beste carrièremogelijkheden krijgen.

MISSION

Het aanbieden van onderwijs van creatieve disciplines met internationale kwaliteit en het stimuleren van de groei van de creatieve economie in Brazilië.

SAMENWERKING MET DE UNIVERSITEIT VAN HERTFORDSHIRE

Sinds de oprichting heeft de British School of Creative Arts samengewerkt met de University of Hertfordshire (VK). Het werd opgericht in 1952 en is nu een van de topinstituten in het Verenigd Koninkrijk. De campussen bevinden zich in een funky wijk, op 40 minuten van Londen.

Services en bronnen

Met het gebruik van de nieuwste beschikbare apparatuur kunnen EBAC-studenten hun ideeën uiten en werken op het snijvlak van kunst en geavanceerde technologie. De laboratoria worden gebruikt in klassen, masterclasses en seminars, maar ook voor individueel werk.

Locaties

  • Pinheiros

    Rua Mourato Coelho,1404, 05417-002, Pinheiros

Vragen