Keystone logo
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Invoering

Edulink International College Nairobi werd opgericht in 2014 en biedt vanaf september 2016 een breed scala aan zakelijke opties, zowel op Foundation- als op Undergraduate-niveau, wat zal leiden tot een door de Universiteit van Northampton uitgereikt diploma.

De Universiteit van Northampton, Verenigd Koninkrijk, kreeg de bevoegdheid om samen te werken met Edulink International College, Nairobi door de Commissie voor Universitair Onderwijs (CUE), Kenia.

64941_12250106_1709861482561186_4681673325008058197_n.jpg

De samenwerking tussen de University of Northampton en Edulink International College's is een benadering om Keniaanse studenten te ondersteunen bij het bereiken van hun voortdurende educatieve doelen, door het behalen van een Brits kwaliteitsdiploma in Nairobi, terwijl ze profiteren van het niet hoeven reizen naar het buitenland en het beheren van de kosten die overzeese onderwijs draagt.

Onze visie

Onze visie is om een ​​nationaal erkend, uitgebreid studiecentrum te zijn, dat universitair onderwijs van wereldklasse levert door middel van een 'kleine college' leeromgeving die 'grote universiteitsmogelijkheden' biedt.

Onze Missie

64941_12250106_1709861482561186_4681673325008058197_n.jpg

Edulink International College Nairobi (EICN) is een multiculturele instelling met als missie onderwijs van wereldklasse naar Kenia te brengen via een dynamische samenwerking met een vooraanstaande Britse universiteit.

  • We zullen excellentie bieden door voortdurend de kwaliteit van het onderwijs, de beurs en de service aan onze studenten te verbeteren door middel van werkgerelateerd leren en moderne, volledig uitgeruste faciliteiten.

  • Alle afgestudeerden van EICN zullen succesvol zijn in Oost- en Centraal-Afrika en wereldwijd op het gebied van het veiligstellen en creëren van toekomstige banen

Over Edulink Group

Edulink Consultants in een internationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Dubai. Het bezit en beheert een aantal hoger-onderwijsinstellingen op 3 continenten en beheert ook gezondheids- en tandklinieken en een ziekenhuis in Dubai. Het is particulier eigendom en professioneel beheerd. De afdeling gezondheidszorg van het bedrijf is in 1987 opgericht met een enkele kliniek, waarvan het is uitgegroeid tot chirurgische en tandheelkundige specialiteiten met een gemiddelde van 6000 patiëntenbezoeken per maand. Onze educatieve interesses dateren van 2005 met de oprichting van Middlesex University Dubai in samenwerking met Middlesex University London. Dit is uitgegroeid tot een bloeiende campus die de basis heeft gelegd voor onze educatieve uitbreiding naar Azië en Afrika. We hebben nu meer dan 3000 studenten die een breed scala aan niet-gegradueerde en postdoctorale programma's op 3 continenten bestuderen. Onze programma's worden geleverd in samenwerking met 3 UK Universities en 2 andere aanbieders van kwaliteitsonderwijs. Onze strategie stelt studenten in staat om een ​​identieke kwalificatie te behalen als die wordt toegekend aan studenten op de thuiscampus, maar om daarbij binnen hun eigen regionale omgeving te blijven. Onze toekomstige strategie omvat de uitbreiding en ontwikkeling van zowel de in Dubai gevestigde gezondheidszorg als de internationale educatieve divisies van ons bedrijf.

65181_EICNORIENTATION0920172.jpg

Locaties

  • Nairobi

    Ndemi Rd- Ngong Road Juncation,, , Nairobi

Vragen