Keystone logo
Edge Business School Nationaal Certificaat: Junior Boekhouding
Edge Business School

Nationaal Certificaat: Junior Boekhouding

Sandton, Zuid-Afrika

Request duration

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Feb 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

EBSdotCOZA is een trotse aanbieder van collegegeld voor het ICB: Financial Accounting Program. Het ICB Financial Accounting Program leert je de vaardigheden die je nodig hebt om een carrière in boekhouding en boekhouding te hebben.

Het ICB Foundation Level National Certificate in Junior Bookkeeping geeft u de vaardigheden om boekhoudkundige en salarisadministratieve functies uit te voeren.

Het zal u uitrusten om financiële administrateurs, boekhoudkundige technici, accountants en financiële managers in een middelgrote tot grote organisatie te ondersteunen. U leert over maandelijkse boekhouding tot proefbalans, maakt winst en financiële positie bekend, leveranciers afstemmen, bankafschriften, berekenen PAYE / UIF / SDL, loonbelasting en andere inhoudingen, evenals btw-aangiften.

Vacatures: Junior boekhouder, boekhoudkundig administrateur of salarisadministrateur

modules:

De onderstaande vakken vormen deze cursus en moeten worden afgerond om het Foundation Level te behalen. Na succesvolle afronding van de onderstaande verplichte modules, zal de leerling het basisniveau voltooien.

Zakelijke geletterdheid - Ontworpen om u uit te rusten met de numerieke en communicatieve basisvaardigheden die nodig zijn om effectief in het bedrijfsleven te werken.

Boekhouding naar proefbalans - Deze module laat u kennismaken met brondocumenten, regels voor dubbele boekingen, subjournalen, het grootboek, boekhouding voor de verschillende inventarisatiesystemen, afstemmingen tussen banken en crediteuren.

Payroll & Monthly SARS Returns - In deze module maak je kennis met de salarisadministratie en de Wet op de basisarbeidsvoorwaarden en met elementaire bedrijfsethiek. Leerders zullen de salarisadministratiefunctie kunnen voltooien vanuit boekhoudkundig perspectief. U leert ook hoe u SARS-loonaangiftes invult (EMP201, IRP 5, IT3a, IRP501) en hoe u de VAT201-aangifte invult.

Geautomatiseerde boekhouding - De boekhouder moet de maandelijkse boekhoudfunctie op een computer kunnen voltooien. In deze module leert u boekhouden met Microsoft Office en een geautomatiseerd boekhoudpakket, Pastel.

Toelatingseisen

Graad 10 of gelijkwaardig

Geen voorafgaande boekhoudkundige kennis vereist

De leerling moet minstens 16 jaar oud zijn om zich in te schrijven.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Certificaat in boekhouding voor kleine bedrijven
    • Riverside, Verenigde Staten
  • Certificaat in salarisadministratie voor kleine bedrijven
    • Riverside, Verenigde Staten
  • Studeer in het buitenland in Kaapstad Cursus - Boekhouding, Financiën, Bedrijfskunde
    • Cape Town, Zuid-Afrika