Keystone logo
East London University

East London University

East London University

Invoering

Over East London University

East London University , opgericht in 1998, is een van de belangrijkste particuliere universiteiten van het land.

Op de S1-hectare grote campus van de universiteit, een paar kilometer ten zuiden van het centrum van Oost-Londen, wonen meer dan 2.300 studenten uit alle regio's van Zuid-Afrika en 27 andere landen.

Wat ze ook studeren, East London University beginnen aan een persoonlijke educatieve reis die hen helpt hun individuele doel te vinden en te volgen.

Missie en doel

East London University biedt toegang tot mogelijkheden voor hoger onderwijs waarmee studenten kennis en vaardigheden kunnen ontwikkelen die nodig zijn om hun professionele doelen te bereiken, de prestaties van hun organisaties te verbeteren en leiderschap en service te bieden aan hun gemeenschappen.

Doel

 • Cognitief en effectief leren van studenten - kennis, vaardigheden en waarden - te vergemakkelijken en het gebruik van die kennis op de werkplek van de student te bevorderen.
 • Competentie ontwikkelen op het gebied van communicatie, kritisch denken, samenwerking en informatiegebruik, samen met een toewijding aan levenslang leren om de kansen van studenten op loopbaansucces te vergroten.
 • Om instructie te geven die de kloof tussen theorie en praktijk overbrugt door middel van docenten die niet alleen geavanceerde academische voorbereiding naar hun klaslokaal brengen, maar ook de vaardigheden die voortkomen uit de huidige praktijk van hun beroep.
 • Technologie gebruiken om effectieve modi en instructiemiddelen te creëren die de toegang tot leermiddelen uitbreiden en die de samenwerking en communicatie verbeteren voor een beter leerproces van studenten.
 • Het leren van studenten beoordelen en beoordelingsgegevens gebruiken om het onderwijs-/leersysteem, het curriculum, de instructie, leermiddelen, counseling en studentenservices te verbeteren.
 • Georganiseerd worden als een particuliere instelling om een geest van innovatie te bevorderen die zich richt op het bieden van academische kwaliteit, service, uitmuntendheid en gemak aan de werkende student.
 • Het genereren van de financiële middelen die nodig zijn om de missie van de universiteit te ondersteunen.

Locaties

 • East London

  14 Stewart Drive Berea, 5241, East London

Opleidingen

  Instelling biedt ook:

  Vragen