
Diploma in
Diploma in gastvrijheid - Hotel and Restaurant Operations Management Durham College

Beurzen
Invoering
Maak deel uit van een van de snelstgroeiende industriesegmenten ter wereld. Hotels, resorts, restaurants, cruiseschepen, casino's, uitgaansgelegenheden en conferentiecentra profiteren allemaal van een toenemend aantal reizigers uit de hele wereld. Leer de essentiële operationele vaardigheden en managementtechnieken die werkgevers waarderen in deze levendige onderneming. Verken de diverse loopbaantrajecten die voor u beschikbaar zijn, terwijl u uw passie voor klantenservice en excellente zakelijke hospitalityactiviteiten ontketent. De wereld van accommodatie, eten en drinken, reizen en toerisme is aan jou om te ontdekken.
Het programma richt zich op het management van hotel-, restaurant- en toeristische ondernemingen en is bedoeld om u een grondige basis te bieden van de professionele vaardigheden die vereist zijn om een carrière in deze sectoren te beginnen. Gezien de praktische aard van de horeca, zijn alle cursussen ontworpen om u actieve leermogelijkheden te bieden, waaronder laboratoria voor het bereiden van eten en drinken en service en receptiemedewerkers, evenals talrijke casestudy's en simulatie-oefeningen. Gebouwd op drie hoofdthema's - winstgevend bedrijfsbeheer, voorbeeldige klantenservice en waardering voor duurzame methoden van hospitality management - zal elke cursus u meenemen op een verkenning van de verschillende zakelijke aspecten van de horecabranche, waaronder:
- catering
- Klantenservice
- Evenement planning
- Financieel en human resource management
- Food Service
- Hotel operaties
- afzet
- Restaurant activiteiten
- ondernemerschap
Teamwerk, effectieve besluitvorming, kritisch denken en leiderschapsvaardigheden worden verkend in het eerste jaar en ook tijdens het tweede jaar van het programma benadrukt. Je neemt ook deel aan een sluitstukcursus in Semester 4, ontworpen om je de kans te bieden om de vaardigheden die je tijdens het hele programma hebt opgedaan toe te passen terwijl je een full-service hotel bestuurt via een robuust simulatieprogramma.
Om een betere band met de industrie te ontwikkelen en je vaardigheden te verbeteren, wordt je uitgenodigd om je co-opoptie tijdens je eerste semester aan te vragen. Gekwalificeerde studenten zullen een viermaands, betaalde werkperiode in de zomer afronden tussen het tweede en derde semester van het programma. Studenten kunnen er ook voor kiezen om een 80-uur durende veldplaatsing te voltooien om werkervaring op te doen tijdens hun vierde semester.
Het Hospitality - Hotel and Restaurant Operations Management-programma wordt aangeboden op de Whitby-campus, de thuisbasis van het nieuwe W. Galen Weston Centre for Food van de universiteit. Deze ongelooflijke nieuwe leeromgeving biedt toegang tot state-of-the-art laboratoria, klaslokalen en vergaderruimtes die allemaal zijn ontworpen om u de best mogelijke leerervaring te bieden.
Studenten in dit programma profiteren van werken en leren in Bistro '67, een full-service, groen gecertificeerd les- en leerrestaurant dat wordt beheerd door personeel en studenten.
Coöperatief onderwijs (co-op) ( beschikbaar - alleen in september)
De beste manier om te slagen in je vakgebied is jezelf erin onderdompelen! Co-op is een uitstekende manier om uw professionele netwerk uit te bouwen, loopbaantrajecten te verkennen en in-class lessen toe te passen op echte werksituaties. Co-op is een model van onderwijs dat academisch leren integreert met werkplekleren op gebieden die relevant zijn voor de academische en persoonlijke doelen van onze studenten. Net als bij een academische cursus zijn werktermen een verplicht onderdeel van deze vorm van ervaringsgericht leren.
Studenten die in september starten met het Hospitality - Hotel en Restaurant Operations Management-diplomaprogramma, worden uitgenodigd om zich tijdens hun eerste academische semester te melden voor de coöpoptie. Toegang tot de coöpoptie is beperkt en de processen voor het veiligstellen van een werktermijn zijn concurrerend. Studenten die in aanmerking komen voor coöperatie komen in aanmerking voor een viermaanden betaalde werktermijn tussen het tweede en derde semester van hun opleiding.
Ondersteunen zijn beschikbaar via het Co-op-kantoor om studenten te helpen bij het veiligstellen van hun werkvoorwaarden. Bovendien heeft het Coöp-kantoor tijdens de werktermen contact met co-op studenten en hun werkgevers om te helpen met eventuele vragen. Na het voltooien van de werktermijn keren co-op studenten terug naar de campus om hun laatste twee academische semesters van het programma te voltooien voordat ze afstuderen.
Toelatingseisen
- Ontario Secondary School Diploma (OSSD) of Mature Student Status
- Grade 12 Engels (C of U)
Kosten
Year One Fees |
cursussen
Semester 1
- Communications For Business I (COMM 2204)
- Computers voor gastvrijheid (COMP 1210)
- Klantenservice (CSRV 2200)
- Culinaire theorie I (CULI 1200)
- culinaire
- Voedselveiligheid en sanitaire voorzieningen (FOOD 1200)
- Culinaire voeding (NUTR 2200)
- Inleiding tot toerisme
Semester 2
- Accounting voor gastvrijheid (ACCT 1208)
- Drankbewerkingen (BEV 2200)
- Carrièreplanning (CAPL 4200)
- Hotel Operations (HOOP 2200)
- Menu Planning (MENU 2200)
- Hospitality Marketing (MKTG 4210)
Semester 3
- Catering en evenementenplanning (CEP 3200)
- Food Service Operations (FOOP 2200)
- Veldplaatsworkshop (FWKW 3200)
- Algemeen onderwijs keuzevakken (GNED 0000)
- Hospitality Finance (HOSF 3200)
- Teams beheren
- Human Resource Management For Hospitality (HRM 4205)
Semester 4
- Ondernemerschap (ENTR 4203)
- Veldplaatsing-Hmgt (FWK 3200)
- Algemeen onderwijs keuzevakken (GNED 0000)
- Algemeen keuzekrediet (GNED 1000)
- Hospitality Capstone Project (HCAP 4200)
- Risico
Cursussen en vakbeschrijvingen kunnen worden gewijzigd.
Carrièremogelijkheden
Wat je zou kunnen zijn:
- Gastenservice vertegenwoordiger
- Restaurant manager
- Conciërge
- Frontofficesupervisor
- Hotel Manager
- Verkoopsmanager
- Banquet maitre'd
- Night auditor
- Opzichter van de huishoudelijke dienst
- Supervisor voor eten en drinken
Waar je zou kunnen werken:
- Hotel
- Restaurant
- Conferentiecentrum
- Toevlucht
- Golfbaan
- Evenement of sportlocatie
- Cruise schip
- Recreatieve diensten
- Gaming organisatie of casino
- Langdurige zorgfaciliteiten
Ervaringsleren
Veld plaatsing
Studenten die een veldplaatsing voltooien, nemen deel aan een 80-uur durende, onbetaalde werkervaring in het vierde semester. Dit biedt de mogelijkheid om theorie te integreren met de praktijk onder supervisie van een professionele professional. Studenten werken bij hotels, restaurants, cateringbedrijven, foodservicebedrijven, golfbanen, toeristische activiteiten of andere locaties, waarbij ze hun vaardigheden uit het klaslokaal tijdens het werk toepassen.
Activiteiten op de campus
Van speciale evenementen voor studenten tot banen in het restaurant- en cateringbedrijf van W. Galen Weston Centre for Food tot speciale projecten, er zijn talloze mogelijkheden voor studenten om hun leren verder te zetten dan de laboratoria.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Gastronomie en Restauratie Technicus
- Barcelona, Spanje
Graduate Certificate in hotel-, resort- en restaurantbeheer
- Toronto, Canada
Culinary Arts Restaurant Management Certificaat
- Oakland, Verenigde Staten