Keystone logo
Duke University Duke Pre-College Residentieel Programma
Duke University

Duke Pre-College Residentieel Programma

Durham, Verenigde Staten

1 Weeks

Engels

Full time

Request application deadline

16 Jun 2024

USD 2.800 *

Op de campus

* programma's van twee weken | programma's van een week: $1,400

Invoering

Duke Pre-College Programs bieden gemotiveerde leerlingen uit groep 6-11 een leerervaring en academische ervaring in een universitaire omgeving. Duke Pre-College Residential Programs inspireren en dagen de volgende generatie denkers en leiders uit, terwijl ze hen een blik gunnen op de mogelijkheden voor hun toekomst. Onze gevarieerde cursussen zijn afgestemd op de interesses en vragen van de studenten van vandaag, terwijl ze de Duke-ervaring bieden door middel van interacties met Duke-faculteit, onderzoekers en gastsprekers, die experts zijn op hun vakgebied.

Tijdens het Pre-College residentiële programma, studenten genieten van een onvergetelijke residentiële en academische ervaring. Ze wonen in residentiezalen op de campus, eten in eetgelegenheden van wereldklasse en bezoeken belangrijke locaties op de campus en in de omgeving. Dit alles terwijl ze connecties opbouwen met leeftijdsgenoten van over de hele wereld en leren van faculteit- en PhD-studenten van Duke en experts uit de industrie.

Programma's van één week

 • Rangen: 6-11
 • Data: 30 juni - 5 juli, 21-26 juli
 • Collegegeld: $ 1.400,00
 • Kamer & Board: $750.00*
  *5 nachten accommodatie, 6 dagen maaltijden

Programma's van twee weken

 • Rangen: 6-11
 • Data: 16-28 juni, 7-19 juli
 • Collegegeld: $2.800,00
 • Kamer & Board: $1,900.00*
  *12 nachten accommodatie, 13 dagen maaltijden, beddengoed

Wat is inbegrepen

Collegegeld: Lessen van 9.00 - 16.00 uur elke dag met professionele, doorgewinterde instructeurs en onderwijsmedewerkers; alle boeken en benodigdheden; gastsprekers; toegangsprijzen en vervoer naar rondleidingen; College Connections seminars en andere clubactiviteiten; avond- en weekend sociale evenementen; begeleide bezoeken aan de hoofdcampus en sportfaciliteiten.

Kamer & Board: Huisvesting in East Campus residentiële hal; 24-uurs residentiële en medische staf; alle maaltijden; basis beddengoed en handdoeken; vervoer van en naar RDU.

toelatingen

Over de school

Vragen