Keystone logo
Dorset College (Canada)

Dorset College (Canada)

Dorset College (Canada)

Invoering

Opgericht in 1981, een favoriete bestemming, komen studenten en docenten uit het hele land en de wereld om te profiteren van de unieke en diverse gemeenschap van Dorset College.

Dorset stelt de behoeften van studenten op de eerste plaats door een vriendelijke omgeving te bieden die academisch succes benadrukt. Ons motto, Excellence in Education, bepaalt de hoge kwaliteit van het onderwijs dat we al onze studenten bieden. Dorset College, opgericht in 1981, is een van de oudste, grootste en meest gerenommeerde internationale hogescholen in Vancouver. Dorset College biedt al jaren uitzonderlijk postsecundair onderwijs aan internationale studenten van over de hele wereld.

Het hoofdprogramma van Dorset is het unieke University Transfer (UT) -programma. Studenten die voor dit programma zijn ingeschreven, hebben de mogelijkheid om studiepunten over te dragen naar een bachelor- of masteropleiding aan een van onze samenwerkende gerenommeerde Canadese universiteiten. Dorset College biedt ook een academisch voorbereidingsprogramma aan om studenten voor te bereiden op succes op Engelssprekende universiteiten en werkplekken.

Locaties

Locaties
  • West Broadway,1215, V6H 1G7, Vancouver

Vragen