
Associate of Applied Science in
Associate in toegepaste wetenschap, hotel- en restaurantmanagement Delaware County Community College

Invoering
Het hotel- en restaurantmanagement (HRM) -programma is bedoeld voor personen die op zoek zijn naar gespecialiseerde training en kennis als voorbereiding op een carrière in de uitgestrekte horeca. De succesvolle afgestudeerde kan de industrie betreden op toezichtsniveau en managementfuncties en taken voor deze branche vervullen.
Programma-uitkomsten
Na succesvolle afronding van dit programma moeten studenten in staat zijn om:
- Pas federale, provinciale en lokale wetten en voorschriften toe die specifiek zijn voor deze branche;
- Gebruik algemeen aanvaarde boekhoudpraktijken voor een efficiënte en kosteneffectieve bedrijfsvoering;
- Effectief communiceren met werkgevers, werknemers, klanten, verkopers en de gemeenschap met behulp van de juiste technologie;
- Kennis van terminologie, gemeenschappelijke vaardigheden op het gebied van toezichthouders en de noodzaak van een levenslange carrièreplanning voor succes;
- Gebruik van verkoop- en marketingtechnieken om de acceptatie van het product / de dienst die de branche biedt te vergroten.
Cursusvereisten zijn hier beschikbaar.
Toelatingseisen
Bewijs van middelbare school afstuderen
Delaware County Community College","author_url":"","source":""}" alt="145633_2579-20201118-104903-54013_53874_DCCC_STEM_Complex_south_facade_night_002.jpg" />

Informatie over beurzen
Delaware County Community College Educational Foundation van Delaware County Community College kent jaarlijks ongeveer $ 300.000 aan studiebeurzen toe. Elke beurs heeft zijn eigen criteria om in aanmerking te komen, vastgesteld door de donor. De aanvraagperiode voor beurzen loopt elk jaar van half februari tot half april. Meer informatie is te vinden op www. DCCC .edu / beurzen .
Begin datum
Elk semester.
- Fall Semester: eind augustus;
- Spring Semester: begin januari;
- Zomerseizoen: eind mei
Programma resultaat
Na succesvolle afronding van dit programma moeten studenten in staat zijn om:
- Pas federale, staats- en lokale wet- en regelgeving toe die specifiek is voor deze branche
- Gebruik algemeen aanvaarde boekhoudpraktijken voor een efficiënte en kosteneffectieve werking van de onderneming
- Communiceer effectief met werkgevers, werknemers, klanten, leveranciers en de gemeenschap met behulp van de juiste technologie
- Bewustzijn van terminologie, gemeenschappelijke vaardigheden op het gebied van toezicht en de noodzaak van levenslange carrièreplanning voor succes
- Gebruik van verkoop- en marketingtechnieken om de acceptatie van het product/de dienst die de industrie levert te vergroten
De cursusvereisten zijn hieronder beschikbaar.