
Cursus in
Professionele cursus banketbakker en bakken Culinary Institute of Barcelona

Invoering
Chef-patissier worden is niet voldoende
We leiden de volgende generatie professionals van de 21e eeuw op.
De wereld van gebak en desserts is trending.
Trends in gezonde desserts, de "bean to bar" van de chocolade-industrie, respect voor het product van herkomst, creatieve patisserie en de steeds belangrijker wordende integratie van desserts in gastronomische menu's, het zijn allemaal tekenen die erop wijzen dat de patisserie-, bakkerij- en chocolade-industrie een transformatie op wereldschaal ondergaan.
Je eerste stappen zetten in de wereld van de patisserie, de opleiding van je chef voortzetten of de basis- en praktische principes opdoen die je toelaten om de dessertafdeling, professionele patisserie of banketbakkerij te betreden, zijn enkele van de redenen waarom studenten van over de hele wereld besluiten om te studeren de professionele patisserie- en bakcursus aan de Culinary Institute of Barcelona.
Ons diploma in professionele patisserie is ontworpen om u de basisprincipes van zoet koken te leren en u te helpen de wetenschap achter elke creatie te begrijpen, niet door recepten te bestuderen, maar door formulering en vervoeging te begrijpen om te kunnen innoveren en dingen te creëren die niemand ooit eerder heeft gedaan.
Het programma is ontworpen als een evoluerende educatieve ervaring, met uitdagingen, praktisch leren en lessen van marktleiders. Dag na dag, week na week ontdekken de leerlingen grondstoffen, passen ze geleerde technieken toe en transformeren ze de wereld van crèmes en vullingen, opgeklopte en verrijkte deegsoorten, mousses, biscuitgebak, basisdesserts, ijs en sorbets, koekjes, gebak en chocolaatjes .
Dit is meer dan je gemiddelde patisseriecursus. Het is een intensieve 100% praktische cursus in professionele patisserie, die je in slechts drie maanden voorbereidt op de arbeidsmarkt. Het is een leerzame ervaring en persoonlijke transformatie als onderdeel van het internationale ecosysteem van het CIB in Barcelona, een van de gastronomische hoofdsteden van de wereld en de nummer één keuze voor het studeren van banketbakkerij en banketbakkerij in Spanje.
Met internationale leiders in professionele zoetwaren en ambachtelijke patisserie, vereist dit diploma een hoog niveau van prestaties en betrokkenheid van studenten, niet alleen in termen van workshops en hun leren, maar ook in termen van hun onderdompeling in de toekomst van zoetwaren en in het ontwikkelen van de vaardigheden en vaardigheden vereist door banketbakkers, banketbakkers en chocolatiers in de 21e eeuw.