Keystone logo
Culinary Institute of Barcelona Groot Chef-diploma
Culinary Institute of Barcelona

Groot Chef-diploma

Barcelona, Spanje

24 Months

Engels, Spaans

Full time

Request application deadline

Aug 2024

EUR 35.658

Op de campus

Invoering

Groot Chef-diploma

Elke school kan je leren om kok te worden. Maar hier leer je hoe je de gastronomische uitdaging van de 21e eeuw aangaat.

De gastronomische sector vraagt om steeds meer gekwalificeerde professionals, niet alleen degenen die kooktechnieken beheersen, maar ook zij met laterale vaardigheden zoals leiderschap, besluitvorming, kritisch denken, verantwoordelijkheidsbesef en duurzaamheid, efficiënte communicatie en een creatieve houding. Kortom, mensen die problemen kunnen oplossen en kansen kunnen vinden in de wereld van de gastronomie.

Onze studenten kiezen om vele redenen voor de carrière van chef-kok, of ze nu beginnen met hun culinaire carrière, zich na jaren in de horeca omscholen of van beroep veranderen om chef-kok of ondernemer te worden. Ze komen van over de hele wereld om een transformatie te ondergaan waarmee ze zich kunnen onderscheiden in de markt.

Het Gran Chef-diploma biedt een baanbrekende opleiding in de gastronomische sector, ontworpen om studenten voor te bereiden, op te leiden en om te vormen tot allround chef-koks. Ons pedagogisch model draait om creativiteit en innovatie, twee drijvende krachten die ons helpen de markt voor te blijven en de beste oplossingen te vinden.

Deze professionele koksopleiding combineert vier leer- en ontwikkelingsfasen om van jou een 360° chef te maken

  1. Opleiding tot kok met diploma Haute Cuisine Chef
  2. Gespecialiseerd worden als chef-kok door te kiezen uit een van onze vier postdoctorale cursussen: Integrative Healthy Cooking, Moleculaire Gastronomie, Professional Pastry Course of Advanced Culinary Techniques.
  3. Je opleiding voortzetten met een stage van zes maanden die is gekozen om te passen bij de capaciteiten en voorkeuren van elke student.
  4. Verkrijgen van vooruitziende blik, pragmatisme en managementvaardigheden op het Executive Chef Diploma.

Twee jaar culturele onderdompeling in de stad Barcelona. Studeer tot chef-kok in de internationale sfeer waar het CIB zo bekend om staat, die je transformeert en voorbereidt op een chef-kok met een globale visie op de keuken, op het bedrijfsleven en als specialist in jouw sector.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Ranglijsten

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen