Zwitsers Grand Diploma in Vegetarische Culinaire Kunsten
Port-Valais, Zwitserland
DUUR
3 Semesters
TALEN
Engels
TEMPO
Full time
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Vraag de vroegste startdatum aan
COLLEGEGELD
CHF 44.100 / per year
STUDIE FORMAAT
Op de campus
Invoering
Ontdek de gezondheidsvoordelen van de vegetarische keuken en leer hoe u vegetarische verfijnde maaltijden kunt bereiden door presentatie, vervanging van ingrediënten en wijnarrangementen te beheersen.
Programma Hoogtepunten
Leer hoe je elk gerecht kunt maken en omtoveren tot een vegetarisch feestmaal!
- Kies uit een van onze twee door de industrie goedgekeurde Vegetarische cursussen.
- Verwerf de vaardigheden om vegetarische verfijnde maaltijden te bereiden door presentatie, vervanging van ingrediënten en wijnarrangementen onder de knie te krijgen.
- Leer de essentie van service-etiquette, het belang van een evenwicht tussen voeding en gezondheid, en strikte hygiëneprotocollen.
- Een culinair programma van wereldklasse dat je uitrust met de technische vaardigheden die je nodig hebt om een Michelin-sterrenchef te zijn.
- Uitwisselingen van vegetarische topkoks en restaurants.
- Afgestudeerd met een:
- Zwitsers Grand Diploma in Vegetarische Culinaire Kunsten
Galerij
toelatingen
leerplan
Structuur
Leer de essentiële praktische aspecten van vegetarisch koken en begrijp de ontwikkeling van de vegetarische keuken en de invloed van andere dieetwensen via een van onze gespecialiseerde vegetarische cursussen.
Jaar 1 - Zwitsers Grand Diploma in Vegetarische Culinaire Kunsten: Le Bouveret
Afgestudeerd met een Zwitsers Grand Diploma in Vegetarische Culinaire Kunsten
Termijn 1: 11 weken
- Grondbeginselen van vegetarisch en plantaardig koken
- Voedselveiligheid en sanitaire voorzieningen
- Inleiding tot branche-ervaring
- Frans of Duits
Termijn 2: 11 weken
- Vegetarische en plantaardige gastronomische keuken
- Smaak door de tijd: geschiedenis en cultuur van vegetarische keukens en plantaardige diëten
- Inleiding tot veganistisch bakken en gebak
- Voeding, gezondheid en speciale diëten
- Zakelijke communicatie
- Frans of Duits
Facultatieve stage
- Zwitserland of wereldwijd (4-6 maanden) voor het Zwitserse Grand Diploma-traject
Termijn 3: 11 weken
- Vegetarische keukens van de wereld
- Veganistische dessertcreaties
- Vegetarische culinaire trends: hele voedingsmiddelen, duurzaamheid en meer
- Keuken Management en Leiderschap Training
- Frans of Duits
Stage
- Zwitserland of wereldwijd (4-6 maanden) voor Swiss Grand Diploma of Bachelor's track
Jaar 1 - Diploma in vegetarische culinaire kunsten: Le Bouveret
Afgestudeerd met een diploma in vegetarische culinaire kunsten
Termijn 1: 11 weken
- Essentials van vegetarisch koken
- Essentials van veganistisch gebak en desserts
- De toolkit voor de vegetarische chef
Termijn 2: 11 weken
- Gastronomische vegetarische keuken
- Veganistische dessertcreaties
- De professionele chef-kok
Facultatieve stage
- Zwitserland of in het buitenland (4-6 maanden) voor Swiss Grand Diploma