
Diploma in
Zwitsers Grand Diploma in culinaire kunsten Culinary Arts Academy Switzerland

Invoering
Beheers de grondbeginselen van culinaire kunsten en ontwikkel je smaakpapillen en zintuigen door verschillende technieken, ingrediënten en wereldkeukens te verkennen. Dit programma wordt ook als Pathway aangeboden aan de Bachelor of Arts.
Programma Hoogtepunten
Ontwikkel je liefde voor culinaire kunsten en leer fundamentele technieken.
- Beheers de grondbeginselen van culinaire kunsten en ontwikkel je smaakpapillen en zintuigen door verschillende technieken, ingrediënten en wereldkeukens te verkennen.
- Train met ervaren chef-instructeurs die u begeleiden bij het in praktijk brengen van uw nieuwe vaardigheden.
- Een culinair programma van wereldklasse dat je voorziet van de technische vaardigheden die je nodig hebt om een Top Chef te worden.
- Ervaren chef-instructeurs.
- Afgestudeerd met een:
- Zwitsers Grand Diploma in culinaire kunsten
Galerij
toelatingen
leerplan
Structuur
Drie termijnen van 11 weken, twee stages
Jaar 1: Le Bouveret
Termijn 1: 11 weken
- Basisprincipes van klassiek koken
- Voedselveiligheid en sanitaire voorzieningen
- Inleiding tot branche-ervaring
- Frans of Duits
Termijn 2: 11 weken
- Keukens van Europa
- Smaak door de tijd: culturen en geschiedenis van de Europese gastronomie
- Inleiding tot bak- en banketkunst
- Voeding, gezondheid en speciale diëten
- Zakelijke communicatie
- Frans of Duits
Facultatieve stage
- Zwitserland of in het buitenland (6 maanden) voor Swiss Grand Diploma
Termijn 3: 11 weken
- Keukens van de wereld
- De wereld van Garde Manger
- Smaak door de tijd: culturen en geschiedenis van de Europese gastronomie
- Keuken Management en Leiderschap
- Frans of Duits
Stage
- Zwitserland of buitenland (6 maanden)