Culinary Arts Academy Switzerland
Zwitsers Grand Diploma in banketbakkerij en chocoladekunst
Port-Valais, Zwitserland
DUUR
3 Semesters
TALEN
Engels
TEMPO
Full time
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Vraag de vroegste startdatum aan
COLLEGEGELD
CHF 44.100 / per year
STUDIE FORMAAT
Op de campus
Invoering
Beheers de grondbeginselen van culinaire kunsten en ontwikkel je smaakpapillen en zintuigen door verschillende technieken, ingrediënten en wereldkeukens te verkennen.
Programma Hoogtepunten
Innovatieve paradepaardjes ontwikkelen
- Beheers de grondbeginselen van culinaire kunsten, ontwikkel je smaakpapillen en zintuigen door verschillende technieken, ingrediënten en wereldkeukens te verkennen.
- Ga op een industriële stage in een van de beste banketbakkersinstituten ter wereld.
- Een culinair programma van wereldklasse dat je voorziet van de technische vaardigheden die je nodig hebt om een Top Chef te worden.
- Ervaren chef-instructeurs.
- Afgestudeerd met een:
- Zwitsers Grand Diploma in banketbakkerij en chocoladekunst
Galerij
toelatingen
leerplan
Structuur
Ontdek de kunst en wetenschap van bakken en banket door een verscheidenheid aan deegsoorten, brood, koekjes, koekjes, taarten, taarten, cakes en hartige producten te maken.
Jaar 1: Le Bouveret
Termijn 1: 11 weken
- Grondbeginselen van klassiek bakken en gebak
- Voedselveiligheid en sanitaire voorzieningen
- Inleiding tot branche-ervaring
- Frans of Duits
Termijn 2: 11 weken
- Chocolade Kunsten
- Moderne desserts
- Smaak door de tijd: geschiedenis en cultuur van bak- en banketkunst
- Voeding, gezondheid en speciale diëten
- Zakelijke communicatie
- Frans of Duits
Facultatieve stage
- Zwitserland of in het buitenland (6 maanden) voor Swiss Grand Diploma
Termijn 3: 11 weken
- Van Concept tot Meesterwerk – Theorie
- Van concept tot meesterwerk – praktisch
- Bakken en gebak: trends, concepten en innovaties
- Keuken Management en Leiderschap
- Frans of Duits
Stage
- Zwitserland of buitenland (6 maanden)