Keystone logo
Cranfield University

Cranfield University

Cranfield University

Invoering

Het bedrijfsleven, de industrie en overheden erkennen de postdoctorale cursussen en ongeëvenaarde faciliteiten van Cranfield Universityvan wereldklasse. Onze reputatie op het gebied van onderwijs, onderzoek en advies trekt studenten en academici van over de hele wereld aan.

Genesteld in het hart van de Cambridge-Milton Keynes-Oxford Arc, biedt Cranfield een volwassen en stimulerende omgeving waar studenten zich ontwikkelen tot professionele leiders in wetenschap, technologie, engineering en management, waarbij ze hun kennis en expertise toepassen op real-life projecten die de globale economie.

Met een diep begrip van technologie, onderzoek van wereldklasse, ondernemerschap en leiderschapstraining op belangrijke gebieden van;

· Ruimtevaart

· Ontwerptechniek

· Defensie en veiligheid

· Energie en duurzaamheid

· Milieu en Agrifood

· Leiderschap en management

· Productie en materialen

· Transportsystemen

· Water

Door samen te werken met nationale overheden, ngo's en liefdadigheidsinstellingen tot micro-kmo's tot de grootste blue-chip multinationals, beïnvloeden we het beleid en brengen we baanbrekende nieuwe technologieën en producten op de markt.

Als een van de meest zakelijke universiteiten van het Verenigd Koninkrijk wordt ons vertrouwd om de behoeften van veel organisaties te begrijpen en erop te reageren.

Wij houden:

 • Sterke banden met overheidsdiensten en enkele van de grootste en meest succesvolle internationale bedrijven, waaronder Airbus, Bill and Melinda Gates Foundation, Jaguar Land Rover, McDonald's, PepsiCo, Rolls-Royce (al meer dan 30 jaar), Unilever, UK Civil Aviation Authority en Yorkshire Water.
 • Cranfield University Technology Park - ons centrum voor innovatie net buiten het terrein - biedt onderdak aan meer dan 60 bedrijven.
 • een samenwerkingsovereenkomst met Boeing, voortbouwend op de 10-jarige samenwerking met Cranfield.
 • een strategisch partnerschap met EasyJet, de grootste luchtvaartmaatschappij van Europa.
 • Links naar Unilever, een van 's werelds grootste bedrijven in consumptiegoederen.

Onze resultaten worden erkend in onze prijzen en ranglijsten, onze partnerschappen en het succes van onze alumni. De ervaring die bij Cranfield is opgedaan, is transformerend voor zowel individuen als organisaties.

Klik hier om onze ranglijsten en onderscheidingen te zienRankings en onderscheidingen (cranfield.ac.uk)

Campusfuncties

Studentenleven op Cranfield University

Cranfield ligt in het centrum van twee zeer mooie en interessante werelden, de moderne stad Milton Keynes en het plattelandsstadje Bedford. Beide opties liggen op slechts enkele kilometers van de campus en zijn bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer.

Terwijl Shrivenham, een vestiging van het Ministerie van Defensie aan de grens tussen Oxfordshire en Wiltshire, in de pittoreske Vale of the White Horse ligt, zeven mijl van Swindon.

Op de campus heerst een echt gemeenschapsgevoel, waardoor je vriendschappen kunt smeden tijdens je studie en vrije tijd, in een veilige en rustige omgeving. Wat uw recreatieve, sociale of sportieve interesses ook zijn, er zijn veel mogelijkheden om vrienden te maken en een geweldige tijd te hebben.

Cranfield-campus:

Groene ruimten - op de campus vind je tal van open ruimtes om te ontspannen, te verjongen en gewoon te genieten. De open ruimtes zijn ideaal om er even tussenuit te gaan of om in de zomer als alternatieve studieplek te gebruiken.

Hartley's Bar (binnen het CMDC) - biedt een ontspannen en gastvrije omgeving en organiseert regelmatig evenementen, waaronder karaoke-avonden, livemuziek en thema-avonden.

Eten - We hebben verschillende cafés en restaurants, die van alles serveren, van ijsjes, koffie en internationale snacks tot warme maaltijden. Onze Costa Coffee-outlet, gelegen tegenover Cranberries, biedt vers gezette thee en koffie, samen met een verscheidenheid aan taarten, gebak en lichte snacks. We hebben ook een reguliere streetfood-ruimte met een verscheidenheid aan verschillende wereldgerechten die u kunt ervaren.

Sportschool - geniet van ons goed uitgeruste fitnesscentrum dat is opgesplitst in een ruimte met losse gewichten, een functionele trainingsruimte en een algemene fitnessruimte met een scala aan weerstands- en cardiovasculaire apparaten.

Buitensportfaciliteit - multifunctioneel grasveld met voetbal-, rugby- en cricketvelden van volledige grootte en is ook ideaal voor training, terwijl ons multifunctioneel speelveld twee verlichte, volledig omheinde vijf-tegen-vijf-velden met synthetische kunstgras.

Ontspanning en therapie - Een scala aan therapeutische en professionele diensten wordt aangeboden door externe bedrijven die actief zijn in ons Cranfield-sportcentrum.

Aanbidding - We hebben een oecumenische kapel waar christelijke groepen elkaar kunnen ontmoeten en de rooms-katholieke mis wordt gevierd, een moskee voor dagelijks en vrijdaggebed, koranstudie, Eid en Ramadan observaties, en nauwe banden met andere lokale gebedshuizen.

Een gezin naar Cranfield brengen - Om kinderen te vermaken organiseert de Cranfield Students Association regelmatig een uitgebreid programma met leuke en boeiende activiteiten, waaronder feesten, spelletjes en evenementen gedurende het hele jaar.

Kijk naar andere activiteiten die beschikbaar zijn tijdens je tijd bij Cranfield door onze Life at Cranfield-pagina te bezoeken: href="https://www.cranfield.ac.uk/study/life-on-campus/life-at-cranfield

Accommodatie

Wonen op de campus kan een geweldige manier zijn om andere studenten te ontmoeten en te socialiseren, en om te profiteren van de ondersteunende infrastructuur en het gevoel van gemeenschapszin dat dit met zich meebrengt. We begrijpen echter ook dat veel studenten toch de mogelijkheid willen hebben om bij partners en gezinnen te wonen, daarom bieden we ook betaalbare eengezinswoningen en appartementen voor koppels aan.

Al onze accommodatie ligt binnen handbereik van de campusgebouwen en alle geweldige voorzieningen die Cranfield University te bieden heeft. Er is voldoende parkeergelegenheid voor studenten die hun auto willen meenemen. Chilver Hall - Volledig ingerichte een- of tweepersoonskamers standaard ensuite Stringfellow Hall - Volledig ingerichte eenpersoonskamers ensuite Lanchester Hall - Volledig ingerichte een- en tweepersoonskamers met eigen badkamer en gedeelde badkameroptie Baroness Young Hall - Volledig ingerichte eersteklas eenpersoonskamers en studio-appartementen Mitchell Hall - Volledig gemeubileerde standaardkamers en kamers met eigen badkamer, beide volledig verzorgd Familiehuizen - Twee, drie en vier slaapkamers gemeubileerde eengezinswoningen Appartementen voor koppels - Gemeubileerde studio-appartementen

  toelatingen

  Kom naar onze Open Dag

  Kiezen waar je wilt studeren voor je postdoctorale opleiding vereist een inzet in termen van zowel tijd als geld. We realiseren ons hoe belangrijk het is om niet alleen een onderwerp te bestuderen waar je gepassioneerd over bent, maar ook een cursus te volgen die je een voorsprong geeft op het gebied van toekomstige werkgelegenheid. Daarom nodigen we je uit om ons te bezoeken op één van onze Open Dagen:

  Bezoek onze Evenementenpagina voor meer informatie over onze Open Dagen en andere Universitaire Evenementen

  Beurzen en financiering

  Er zijn meer dan 100 verschillende beurzen en beurzen beschikbaar voor studenten.

  Of je nu een Britse student bent of een internationale student, wij bieden informatie, advies en een reeks online tools om je te helpen het financieringspakket samen te stellen dat je nodig hebt. Kijk eens naar onze financieringszoeker , die een doorzoekbare database biedt met bronnen voor financiële steun. We bieden ook beurzen aan voor kandidaten van hoge kwaliteit.

  Ranglijsten

  Wij zijn een toonaangevende gespecialiseerde universiteit en onze wereldwijde impact wordt erkend in prestigieuze prijzen en ranglijsten:

  • Cranfield werd in 2022 door het UK Office for Students erkend als een toonaangevende gespecialiseerde aanbieder als erkenning voor onze wereldwijde reputatie voor kwalitatief hoogstaand onderwijs en de voortdurende impact van onze afgestudeerden op hun beroepen en industrieën.
  • We staan wereldwijd in de top 20% van onze duurzaamheidsinspanningen. De Times Higher Education Impact Rankings 2023 plaatste Cranfield in de mondiale top 40 voor onze acties ter ondersteuning van VN-Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling 17.
  • 88% van het onderzoek van Cranfield is toonaangevend of internationaal uitmuntend (Research Excellence Framework 2021).
  • In de QS World University Rankings by Subject 2023 staan we gerangschikt in de mondiale top 30 voor Engineering – Mechanical, Aeronautical & Manufacturing. Ook staan we in de mondiale top 150 voor 'Business and Management Studies' en de top 200 voor 'Environmental Sciences'.
  • Wij zijn zesvoudig winnaar van de prestigieuze Koninginnejubileumprijs voor het voortgezet en hoger onderwijs.
  • Cranfield werd door The Centre for World University Rankings (CWUR) in 2024 erkend als 8 in Groot-Brittannië voor inzetbaarheid.

  Klik hier om onze ranglijsten en prijzen te bekijken

  Accreditaties

  Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

  Locaties

  • Swindon

   Swindon, Verenigd Koninkrijk

   • Cranfield

    College Road, MK43 0AL, Cranfield

   • Cranfield

    Cranfield, Verenigd Koninkrijk

    Vragen