Keystone logo
Cracow School of Art and Fashion Design

Cracow School of Art and Fashion Design

Cracow School of Art and Fashion Design

Invoering

Cracow School of Art and Fashion Design werd 30 jaar geleden opgericht in Krakau, een culturele hoofdstad van Polen. De school biedt Engelse les op de volgende gebieden:

  • Modeontwerp – Diploma: Modeontwerper
  • School voor creatieve fotografie - Diploma: fotograaf voor schone kunsten

Onze docenten zijn allemaal specialisten op verschillende gebieden van mode of fotografie, waardoor ze studieprogramma's kunnen aanbieden die studenten helpen hun volledige potentieel te benutten. Studenten aan de Cracow School of Art and Fashion Design krijgen intensief onderwijs met individuele aandacht. Aan het einde van het onderwijs kunnen ze een professionele carrière beginnen met een verbazingwekkende portfolio.

De school stelt studenten in staat om vrij en vaak te communiceren, wat een uitwisseling van ideeën en debat aanmoedigt. De informele, levendige sfeer creëert een gemeenschap van werkende kunstenaars.

Taalvereisten

De lessen worden in het Engels gegeven en beheersing van de Engelse taal op een gemiddeld niveau is vereist. Poolse taallessen worden gegeven voor het eerste jaar van het onderwijs en zijn niet verplicht. We raden aan om minimaal een maand survivalcursus Pools te volgen vóór het begin van het schooljaar om je leven in Polen gemakkelijker te maken.

Voor onze perspectiefstudenten die besluiten om Pools in Krakau te studeren, openen we in september een taalcursus van een maand.

Loopbaanperspectieven van afgestudeerden

Onze afgestudeerden in de mode werken op alle gebieden van de mode in zeer opvallende modebedrijven in Polen en in het buitenland. Velen hebben hun eigen bedrijven geopend. Ze werken ook als freelance ontwerpers en consultants, patroonsnijders, modejournalisten, stylisten, fotografen, illustratoren, personal shoppers, merchandisers en public relations-vertegenwoordigers.

Onze afgestudeerden in fotografie hebben werk gevonden in reclamebedrijven en modebladen. Sommigen hebben zich ook gespecialiseerd in fotojournalistiek of trouwreportages, terwijl velen hun eigen bedrijf hebben geopend.

Locaties

  • Kraków

    ul. Zamoyskiego 52, 30-523, Kraków

Vragen