Gemeenschappelijke voedselhygiëne
Copenhagen Hospitality College
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Copenhagen, Denemarken
Talen
Engels,
Studieformaat
Informatie aanvragen
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2023
Invoering
Bijzondere nadruk wordt gelegd op het vermogen van de deelnemers om de algemene principes van zelfbeheersing toe te passen bij de productie, opslag en verkoop van voedsel, inclusief de relevante industriecodes.
Deelnemers kunnen de principes van risicoanalyse toepassen, kritische punten aanwijzen en systematische monitoringprocedures opstellen, net zoals ze zelfcontrole kunnen uitvoeren in een lopende productie.
Deelnemers zijn op de hoogte van het voorkomen, de groei en de verspreiding van micro-organismen in voedsel en kunnen deze kennis toepassen om de ontwikkeling van micro-organismen te remmen bij het praktische werk van het produceren, bewaren en verkopen van voedsel.