De biologische keuken
Copenhagen Hospitality College
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Copenhagen, Denemarken
Talen
Engels,
Studieformaat
Informatie aanvragen
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2023
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Je leert:
biologische gerechten bereiden, bereiden, bereiden en prijzen. De deelnemer kan de basis kookmethodes toepassen op biologische ingrediënten.
De deelnemer kan biologische ingrediënten in het gemeenschappelijke repertoire gebruiken en creativiteit tonen.
De deelnemer kan biologische etikettering ontcijferen en produceren op basis van ecologische theorie en basishouding. De deelnemer kan verschillen tussen biologische en conventionele grondstoffen beoordelen.
De deelnemer kan gerechten bereiden in overeenstemming met de organische basisattitudes, inclusief het verbruik van hulpbronnen, afvalbeheer en voorzieningszekerheid.
De deelnemer kan dagmenu's samenstellen op basis van het aanbod van vandaag.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
De fundamentele en geavanceerde technieken van Frans gebak
- Ferrières-en-Brie, Frankrijk
Associate of Science in bakken en gebak
- Oakland, Verenigde Staten
Associate of Science in bakken en gebak
- Riverside, Verenigde Staten