
Certificaat in
De biologische keuken Copenhagen Hospitality College

Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Je leert:
biologische gerechten bereiden, bereiden, bereiden en prijzen. De deelnemer kan de basis kookmethodes toepassen op biologische ingrediënten.
De deelnemer kan biologische ingrediënten in het gemeenschappelijke repertoire gebruiken en creativiteit tonen.
De deelnemer kan biologische etikettering ontcijferen en produceren op basis van ecologische theorie en basishouding. De deelnemer kan verschillen tussen biologische en conventionele grondstoffen beoordelen.
De deelnemer kan gerechten bereiden in overeenstemming met de organische basisattitudes, inclusief het verbruik van hulpbronnen, afvalbeheer en voorzieningszekerheid.
De deelnemer kan dagmenu's samenstellen op basis van het aanbod van vandaag.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Certificaat in bak- en banketkunsten (BAKE)
- Barrie, Canada
Inleiding tot Viennoiserie en gebak
- Ferrières-en-Brie, Frankrijk
De fundamentele en geavanceerde technieken van Frans gebak
- Ferrières-en-Brie, Frankrijk