
Cursus in
Level 2: intermediair - een goede thuis koken Cookery School at Little Portland Street

Beurzen
Invoering
Onze Intermediate - Juiste Home Cooking Skills Course loopt een avond per week gedurende zes weken. Als u een intensievere versie van deze cursus zouden willen, bieden wij ook een Intermediate intensieve cursus, die intensief loopt over drie dagen.

Master gebieden van koken die vaak worden beschouwd als lastig en pick-up een aantal fantastische recepten langs de weg. In de Intermediate Kookcursus, vindt u een echt goed inzicht en overzicht van elk onderwerp behandeld te krijgen. Maak van de gelegenheid om alle vragen die u altijd al wilde vragen en proberen onze foolproof technieken voor jezelf te vragen.
Na het uitproberen van de technieken, krijg je aan het eten gekookt tijdens de les (voldoende voor een lichte maaltijd), begeleid door wijn te eten. We bieden ook recept kaarten om mee te nemen met je mee.
Sessie 1 - Vlees en gevogelte
Leer hoe u uw vlees kiezen en welke stukken vlees het beste passen bij een bepaald type van het koken. U zult gegrilde eendenborst met een frisse oranje saus, gestoofde parelhoenders, rosbief en Yorkshire pudding, een heerlijke Provençaalse lam stoofpot, kip lever paté te maken, en ook leren hoe onwenselijk en grill kip.
Sessie 2 - Brood
Je leert de belangrijkste technieken die nodig zijn om mooie brood te maken. Zodra u heeft aangetoond hoe te mengen, kneden, rijzen en bewijzen dat je het deeg, zal je in staat om een eenvoudige wit brood, graanschuur brood, een traditionele chollah, kaneel brood, pittige hot cross broodjes, tarwebrood, fruit muffins, pannenkoeken maken en scones.
Sessie 3 - vis en schaaldieren
Leer hoe u de meest verse vis kiezen en voor te bereiden voor het koken. Van grillen tot stroperij, stomen te frituren, zal je meester van de verschillende methoden van het koken vis. In deze klasse, zal je een calamari stoofpot, koolvis met zwarte boter, moules mariniere, gebakken tong, griddled coquilles met oosterse dressing, gegrilde garnalen met groene salsa en vis gebak.
Sessie 4 - Cakes
Leer de belangrijkste regels voor een succesvolle taart bakken en het verwerven van een mooi en gevarieerd taart repertoire. Deze klasse omvat een devil's food cake, chocolade en amandel cake, een oranje cake, basic sponge cake, honingkoek, carrot cake, fruit cake en een citroen taart.
Sessie 5 - Sauzen
U vindt er een verscheidenheid aan sauzen, zowel hartige als zoete maken, aan de andere recepten die je hebt geleerd te begeleiden. U zult rijke chocoladesaus, banketbakkersroom, crème anglaise, puttanesca saus, tomatensaus, bechamelsaus, groene salsa, pesto, saus Bearnaise, Hollandaise saus, een rode wijn reductie, een aioli en een mayonaise te maken.
Sessie 6 - Gebak
In deze klasse, zal je meester van de technieken die nodig zijn om te kunnen perfect deeg te maken. Van choux tot kruimeldeeg, van pate Sucree tot bladerdeeg, zal je weg met alles wat je moet weten om heerlijk gebak keer op keer te komen. Je zal dan gebruik maken van uw deeg appeltaart, groente quiche, traditionele Cornish pasteitjes, kaas rietjes, palmiers en soesjes te maken.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Zwitsers Grand Diploma in Vegetarische Culinaire Kunsten
- Port-Valais, Zwitserland
Zwitsers Grand Diploma in culinaire kunsten
- Port-Valais, Zwitserland
Postdoctorale chef-kok specialist in de moleculaire keuken
- Barcelona, Spanje