
Cursus in
Een maaltijd in een tijd Cookery School at Little Portland Street

Beurzen
Invoering
Leer te genieten van koken en uitgegroeid tot een zelfverzekerde kok of uitbreiden van uw repertoire. In elke klasse een drie-gangen maaltijd wordt gegeven met veel hands-on praktijk. Fundamentele vaardigheden worden geleerd en versterkt als je je een weg door de 6 weekse cursus koken. De nadruk ligt op lekker eten, snel en eenvoudig te bereiden die zal uw vrienden en familie indruk te maken!

Zoals bij al onze klassen, het idee is om plezier te hebben en te genieten van lekker eten. Het eten gekookt in elke klasse wordt geserveerd om te proeven, begeleid door wijn. We bieden ook recept kaarten om mee te nemen met je mee.
Sessie 1
Leer wat een geweldig hulpmiddel uw oven is door het maken van een heerlijke gebraden krokante kip en geroosterde wortelgroenten voor het hoofdgerecht. Ga dan naar uw oven vaardigheden te ontwikkelen met een les in broodbereiding - gemakkelijk als je weet hoe! De mooie broodjes die u maakt een eenvoudige groene salade gekleed met een zelfgemaakte dressing te begeleiden - u zal worden onderwezen in de principes van het beheersen van goede dressings. Het dessert weerspiegelt onze ethos van seizoensinvloeden met gebakken appels in de winter, perziken of ander fruit in de zomer - altijd geserveerd met mascarpone. Dit is de perfecte voorbereiding op voorhand maaltijd en niemand ooit zou weten dat je een beginnende koken!
Sessie 2
Maak een fantastische crème van wortel soep en bouwen op uw kennis van het brood te maken met een olijf en rozemarijn foccacia - u kunt natuurlijk gebruik maken van dit principe om allerlei variaties knie op foccacia brood. Leer de grill in de oven houden door het maken van een heerlijke pittige gegrilde garnalen gerecht dat wordt geserveerd met perfect gekookte rijst. We zullen je leren een truc of twee voor deze - samen met een groene salsa - beginnen te bouwen uw repertoire van sauzen en salsa's. Beëindig de sessie met een zoete, gladde crème caramel, waarmee u uw vrienden te imponeren!
Sessie 3
Krijg uw smaakpapillen racen met zelfgemaakte humous, smakelijke Midden-Oosten salades en plat brood - bouwen op uw broodbereiding vaardigheden van de eerste twee lessen. Leer hoe je een lam tajine met perfecte couscous of 'Perzische' rijst koken, dan bakken een heerlijke en vochtige amandel- en oranje bloem water taart voor het dessert. Gedurende we zullen versterken technieken en vaardigheden geleerd in voorgaande lessen om uw keuken vertrouwen op te bouwen!
Sessie 4
Deze les richt zich op mediterrane gerechten waar je verdiepen in dips met rauwkost, leren seizoensgebonden salade en groenten te koppelen met een verscheidenheid aan veelzijdige dips - groot voor vele gelegenheden. Het hebben verworven vertrouwen brood bakken de afgelopen lessen, zult u uw eigen perfecte pizza met verschillende toppings maken. U leert ook hoe grillen op de kookplaat door het maken van een schotel van mediterrane gegrilde groenten. Leer de eenvoudige kunst van het ijs te maken thuis op basis van een echte vla door het maken van een heerlijke echte vanille-ijs geserveerd met een rijke chocoladesaus.
Sessie 5
Deze les begint door te leren hoe je de perfecte Welsh rarebit maken. Dan leren hoe je een vis taart overgoten met krokante aardappelpuree geserveerd met geroosterde broccoli. Deze sessie eindigt door te leren om een klassieke victoria sponge cake met een lemon curd vulling - een perfecte afsluiting voor een maaltijd of als onderdeel van een afternoon tea.
Sessie 6
Deze sessie richt zich op verschillende toppings voor pasta van tomaat, door middel van puttanesca en Bolognese, krab, vindt u veel recepten toe te voegen aan uw repertoire. Je zal ook een meest heerlijke mushroom soep en de sessie met een zelfgemaakte lemon cheesecake afmaken - de perfecte make vooraf pudding.
Aan het einde van deze cursus heb je zes (of meer) grote make vooraf maaltijden die je zal betrekken in zeer weinig koken tijdens de maaltijd, waardoor u volop gelegenheid om samen te genieten van een goede maaltijd met uw gasten. Krijg een datum in de agenda en nodig je vrienden uit voor een diner ...
Cursus Details
Maandag, 07, 14, 21, 28 september, maandag 05 oktober 12 - 2015 19:00-09:15 Op Cookery School in Londen in de buurt van Oxford Circus
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Certificaat in bak- en banketkunsten (BAKE)
- Barrie, Canada
Bak- en banketprogramma
- Oakland, Verenigde Staten
Diploma in bakken en gebak