Keystone logo
Convertas

Convertas

Convertas

Invoering

Wie we zijn

Convertas is een betrouwbaar adviesbureau dat organisaties helpt bij het ontwikkelen van hun activiteiten om hun doelstellingen te bereiken door de beste werkwijzen toe te passen.

Bij Convertas helpen we bedrijven hun prestaties te verbeteren en te groeien, nieuwe en betere manieren te vinden om dingen te doen. We bieden een reeks gespecialiseerde services voor alle bedrijfsdomeinen, waarbij we samenwerken met onze klanten om hen te helpen hun organisaties te ontwikkelen.

Convertas expertise van Convertas is gebaseerd op jarenlange ervaring met klanten uit verschillende industrieën, in het Midden-Oosten, Afrika, Europa en Azië.

Ons belangrijkste doel is om uw bedrijf te helpen zijn prestaties te verbeteren en te groeien door problemen te identificeren en op te lossen, nieuwe en betere manieren te vinden om dingen te doen. Of het nu gaat om een ​​grote onderneming, een kmo of een non-profitorganisatie, we helpen u bij het ontwikkelen van uw activiteiten, waardoor de kosten worden verlaagd.

Bij Convertas de brede waaier van diensten ons aanbod aantrekkelijk met veel uitdagingen en ontwikkelingskansen. Ons aanbod strekt zich uit tot alle terreinen van het bedrijfsleven en werkt hand in hand met onze klanten om hen te helpen de organisaties te ontwikkelen.

Wat we doen

Ons aanbod van consulting services is gericht op strategisch management en probleemoplossing in marketing, human resources, kwaliteit, financiën, inkoop en supply chain. Onze consultants staan ​​klaar om klanten te helpen bij het plannen en implementeren van projecten, hen te adviseren en te brainstormen om praktische resultaten te produceren en het strategisch denken te verbeteren.

Bij Convertas trainen we mensen op alle gebieden van het bedrijfsleven, waaronder management, personeelsbeheer, marketing, financiën, inkoop en logistiek, gericht op organisaties, managers en werknemers.

Onze missie

Convertas is een betrouwbaar adviesbureau dat organisaties helpt hun activiteiten te ontwikkelen om zich aan te passen aan hun doelstellingen, en de beste werkwijzen te gebruiken.

Wij helpen bedrijven hun prestaties te verbeteren en te groeien, door te plannen, problemen op te lossen en nieuwe en betere manieren te vinden om dingen te doen. We bieden een reeks gespecialiseerde services voor alle bedrijfsdomeinen, waarbij we samenwerken met onze klanten om hen te helpen hun organisaties te ontwikkelen.

Onze visie

Convertas visie van Convertas is om de betrouwbare adviseur te zijn in alle bedrijfssectoren over de hele wereld, een toonaangevend adviesbureau, vertrouwd voor zijn hoge niveaus van competenties in verschillende bedrijfssectoren.

Onze waarden

  • Excellentie: we streven ernaar om onze klanten een uitstekende service te bieden die hun verwachtingen overtreft

  • Integriteit: wat we beloven, zal worden geleverd. Het hebben van sterke morele principes is onze manier van leven. We leveren resultaatgerichte diensten.

  • Creativiteit: we creëren nieuwe kansen voor onze klanten door onze diensten, probleemoplossing en strategische planning.

  • Leiderschap: ons leiderschap is gebaseerd op de visie die we hebben die anderen inspireert en motiveert.

Training en ontwikkeling

We organiseren trainingen op alle gebieden van het bedrijfsleven, waaronder strategisch management, human resources management en marketing

Onze trainingsmethodologie

Omdat mensen zich niet veel herinneren van wat ze lezen of horen, vertrouwt onze methode meer op het gebruik van audiovisuele impact, dat effectiever is dan de stijl van de les. Presentaties, video's en simulatiemethoden hebben bewezen zeer effectief te zijn voor mensen om te onthouden.

Bovendien zijn doen en leren de beste manieren om te leren en te onthouden. Dit betekent het betrekken van de stagiair bij het leerproces door interactie, door het invullen van werkbladen en het aanzetten tot uitleggen en presenteren van wat is verworven.

Trainingssessies worden gedurende drie tot vijf opeenvolgende dagen gehouden in openbare gelegenheden in hotels in een conferentieopstelling of bij de klant als interne cursussen.

We behandelen ook individuele trainingsprogramma's (ITP's) voor personen die cursussen aanvragen die zijn afgestemd op hun werkterrein of op hun behoeften. Dit zijn één-op-één training in coachingstijl die voor de meesten beschikbaar is

Locaties

Locaties
  • 212, Diamond Center 2, Arjan, Dubai, 124534, Dubai

  • Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

  • London, Verenigd Koninkrijk

  • Istanbul, Turkije

  • Kuala Lumpur, Maleisië

Vragen