Keystone logo
© image courtesy of The New School
Continuing and Professional Education at The New School

Continuing and Professional Education at The New School

Continuing and Professional Education at The New School

Invoering

Invoering

Continuing and Professional Education at The New School hanteert een toekomstgerichte benadering van leren en biedt cursussen en lezingen aan van praktijkmensen uit de top van hun vakgebied. We bieden een breed scala aan onderwerpen voor leerlingen, van kleuters die hun creatieve reis beginnen tot leidinggevenden van enkele van 's werelds meest invloedrijke organisaties. Hier kun je goed gedijen, of je nu professioneel aan het werk bent, een vliegende start wilt maken met je universiteitservaring of een nieuwe vaardigheid aan je professionele gereedschapskist wilt toevoegen.

Certificaatprogramma's

Een springplank voor professionele vooruitgang, een Parsons-certificaat is een referentie van een geaccrediteerde universiteit die een flexibel en betaalbaar alternatief is voor een opleiding. Studenten profiteren van kleine klassen en directe interactie met docenten en collega's in een zelfstudie, online formaat dat is gericht op projectgebaseerd leren. De certificaten variëren in lengte van twee tot acht cursussen en worden in minder dan twee jaar voltooid, sommige in één semester. Er is geen aanvraag nodig. Studenten kunnen nieuw zijn in kunst en design, of zich inschrijven om hun vaardigheden uit te breiden en hun portfolio te versterken; velen hebben hun ervaring omgezet in geheel nieuwe carrières en ondernemerskansen.

Executive Education

Ons aanbod aan executive opleidingen is gebaseerd op Parsons School of Design en zijn toonaangevende expertise op het gebied van curriculaire innovatie, samenwerkingsmethoden en baanbrekend gebruik van technologie en experimenten om geavanceerde interdisciplinaire ervaringen te bieden. Terwijl andere executive programma's zich richten op 'return on investment', leidt Parsons Executive Education met 'Return on Design', dat gebruik maakt van design om de prestaties te verbeteren, de veerkracht te vergroten, nieuwe dynamische klantervaringen te creëren en de groei te maximaliseren. Onze programma's voor diploma's, certificaten en open inschrijvingen stellen leidinggevenden in staat om design te cultiveren als een methode en mentaliteit die kan worden gebruikt als een katalysator voor strategie, een motor voor transformatie en een oplossing voor complexiteit.

Locaties

  • New York

    New York, Verenigde Staten

    Vragen