Keystone logo
Community College Of Rhode Island Muziekprogramma, Associate's degree
Community College Of Rhode Island

Muziekprogramma, Associate's degree

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het Community College Of Rhode Island Music Program biedt betaalbare toegang tot een universitair diploma met een concentratie in klassieke of jazzstudies. Door uitstekend onderwijs, kwalitatief hoogstaand cursusaanbod en doorlopende overdrachtsovereenkomsten met veel scholen, bieden we muziekstudenten de mogelijkheid om de kennis en vaardigheden te verwerven die nodig zijn voor een effectieve overstap naar een vierjarige muziekopleiding. Bovendien biedt het CCRI Music Program een breed scala aan cursussen als aanvulling op een goed afgerond vrijzinnig kunstonderwijs door het creatieve potentieel en de inspirerende liefde voor het creatieve proces bij zowel studenten als leden van de gemeenschap te koesteren.

Na voltooiing van de AFA-graad met een muziek- of jazzconcentratie, kunnen deelnemers aan het programma de volgende prestaties leveren:

Treed op met collegiale bekwaamheid in het vierde semester op een hoofdinstrument of stem, waarmee je aantoont dat je klaar bent voor een transferauditie aan het einde van het vierde semester.

Toon de leesvaardigheid van ensembles, tellen, luisteren, een regisseur volgen en samenwerken met andere spelers.

Toon analytische melodische en harmonische vaardigheden, waaronder 13e akkoorden, buitenlandse modulaties, 12-toonseries (alleen muziek) en basisvormen (muziek- en jazzconcentraties).

Stel computervaardigheden tentoon in vaardigheidsopbouw, notatie en andere muzieksoftwareprogramma's. In staat zijn om kritische zoekopdrachten op internet uit te voeren en onderzoek te doen naar muziekonderwerpen.

Beheersing van de basispianovaardigheden die vereist zijn voor vaardigheidsexamens na overdracht.

Alle studenten tonen beheersing van ritmes en meters.

Een samenhangend overzicht en begrip hebben van de geschiedenis van westerse klassieke muziek van de middeleeuwen tot de hedendaagse periode of hetzelfde voor de geschiedenis van jazz plus westerse klassieke muziek na 1750 voor jazzconcentratie.

Beheersing van basisvaardigheden in het componeren van muziek.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen