Keystone logo
College of Alameda Certificaat in autotechnologie: lichte autoreparatie
College of Alameda

Certificaat in autotechnologie: lichte autoreparatie

Alameda, Verenigde Staten

16 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 7.120 / per semester *

Op de campus

* per eenheid plus lokale kosten voor buiten de staat/niet-ingezetene, $ 46 per eenheid plus lokale kosten voor in-state/ingezetene

Invoering

Het curriculum voor autotechnologie is bedoeld om studenten voor te bereiden op een baan als leerling-automechanica of om studenten in staat te stellen door te gaan naar een baccalaureaat in andere geavanceerde technologische scholen ter voorbereiding op toekomstige management- en onderwijscarrières in de auto-industrie.

Het curriculum Automotive Technology is bedoeld om studenten voor te bereiden op een baan als leerling-automonteur.

Bij het inschrijven voor een les in het automotive major-gebied, ontvangt een student een lijst met vereiste basisgereedschappen. Van de student wordt verwacht dat hij hulpmiddelen aanschaft die betrekking hebben op de cursus waarvoor hij/zij zich heeft ingeschreven. Het doel van deze vereiste is om ervoor te zorgen dat alle studenten die afstuderen aan het programma over gereedschappen beschikken in een hoeveelheid die voldoende is om als leerling in de handel te komen.

Na zijn afstuderen met een Associate in Science (AS)-graad, wordt voor de beginnende leerling afgezien van de vereiste van vierjarige nachtschool van de vakbond. De afgestudeerde met alleen een certificaat van voltooiing zal twee van de vereiste vier jaar nachtschool worden kwijtgescholden. Het National Institute for Automotive Service Excellence (ASE) geeft ons een jaar ervaringskrediet voor ons tweejarige programma voor het ASE-certificeringsprogramma in Auto Mechanics.

toelatingen

Voorzieningen

Over de school

Vragen