Keystone logo
Colby College

Colby College

Colby College

Invoering

Colby College , opgericht in 1813, is de 12e oudste universiteit voor vrije kunsten in de Verenigde Staten.

Onderscheidend in zijn aanbod, biedt Colby een intieme, op niet-gegradueerden gerichte leeromgeving met een breed scala aan programma's die studenten en docenten ongeëvenaarde kansen bieden. Een diverse en ondersteunende gemeenschap ondersteunt een levendige en volledig geïntegreerde academische, residentiële en co-curriculaire ervaring. Colby, gevestigd in Waterville, Maine, is een wereldwijde instelling met studenten die bijna elke Amerikaanse staat en ongeveer 70 landen vertegenwoordigen.

Colby's model biedt de schaal en impact van grotere universiteiten in combinatie met intensief leren in een gemeenschap die zich inzet voor wetenschap en ontdekking, multidisciplinaire benaderingen van geïntegreerd leren, een studie in de vrije kunsten en toonaangevende programma's die de meest complexe uitdagingen ter wereld aanpakken. Het netwerk van partnerschappen met prestigieuze culturele, onderzoeks-, medische en zakelijke instellingen breidt educatieve en wetenschappelijke samenwerkingen uit en biedt studenten ongeëvenaarde ervaringen die leiden tot postdoctoraal succes.

De grote verscheidenheid aan programma's en laboratoria van het College biedt studenten en de gemeenschap toegang tot unieke ervaringen: het Colby College Museum of Art, het beste kunstmuseum van het land, en het Lunder Institute for American Art hebben het College tot een nationaal en internationaal erkend centrum voor kunstbeurs; DavisConnects bereidt studenten voor op levenslang succes door een vooruitstrevende, liberale kunsteducatie te combineren met een uitgebreide stage, onderzoek en wereldwijde kansen voor alle studenten, ongeacht hun persoonlijke netwerken en financiële omstandigheden; en het 350.000 vierkante meter grote Harold Alfond Athletics and Recreation Center, geopend in 2020, is de meest geavanceerde en uitgebreide NCAA D-III-faciliteit in het land. In de herfst van 2021 opent Colby het Davis Institute for Artificial Intelligence, het eerste instituut van een liberal arts college.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
  • Mayflower Hill Drive,4000, 04901, Waterville

Vragen