AAS in Baking and Pastry Arts
Central Oregon Community College
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Bend, Verenigde Staten
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2023
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
De Baking and Pastry Arts AAS is ontworpen om studenten kennis te laten maken met het stapsgewijze proces, van basis tot gevorderde beheersing van vaardigheden, van klassieke en hedendaagse bak- en bankettechnieken en om te dienen als een competentiegerichte leerervaring die studenten voorbereidt op een succesvolle carrière binnen de horeca. Dit programma is geaccrediteerd door de American Culinary Federation (ACF).
UITKOMSTEN LEREN
- Synthetiseer het proces van klassieke en hedendaagse bak- en bankettechnieken en demonstreer dit vakkundig.
- Pas smaakprofilering, ingrediëntenselectie, voeding en presentatieprincipes toe.
- Vaardigheid tonen in het gebruik van specifieke apparatuur voor de bak- en banketbakkerij.
- Pas ijverig voedsel- en drankbeheer, leiderschap, klantenservice en interpersoonlijke vaardigheden toe.
- Identificeer en pas rigoureuze voedselveiligheids- en hygiënepraktijken toe.
- Demonstreer basispraktijken voor meten, conversie, voedselkosten en opbrengstbeheer.
- Vaardigheid aantonen in het gebruik van branchespecifieke communicatie voor de bak- en banketbakkerij.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Italiaans gebak programma
- Parma, Italië
Certificaat in bak- en banketkunsten (BAKE)
- Barrie, Canada
- Online
Zwitsers Grand Diploma in banketbakkerij en chocoladekunst
- Port-Valais, Zwitserland