Keystone logo
Centennial College Diploma Motive Power Technician - Heavy Duty Equipment
Centennial College

Diploma Motive Power Technician - Heavy Duty Equipment

4 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 16.539 *

Op de campus

* voor 2 semesters voor internationale studenten / kosten inclusief incidentele kosten en ziektekostenverzekering voor het eerste studiejaar

Invoering

  • Programmacode: 8215
  • School: School voor vervoer
  • Referentie: Ontario College Diploma
  • Programmatype: postsecundair programma
  • Programmaduur: 2 jaar / 4 semesters
  • Locatie: Ashtonbee Campus

Dit Heavy Duty Equipment - Motive Power Technician-programma, dat is gebaseerd op de leerplannormen voor Heavy Duty Equipment Technician, bereidt je voor op een opwindende carrière als bekwame professional op het gebied van heavy-duty apparatuur - een van de grootste industrieën van de economie.

De theoretische kennis die je opdoet in de Heavy Duty Equipment Motive Power Technician-cursussen, gecombineerd met de praktische ervaring in ultramoderne laboratoria, geven je een ideale start voor een bevredigende carrière.

De focus van het programma ligt op toegepaste mechanica en voertuigdynamica, evenals op het ontwerp en de reparatie van componenten. Centennial College zal exclusieve cursussen aanbieden zoals Logistiek en Hijsen en Rigging, maar ook cursussen in zakelijk, Engels en algemeen onderwijs.

Na voltooiing kunt u werk zoeken in veel verschillende gebieden van de zware industrie, zoals een stage in een reparatiewerkplaats, administratieve/leidinggevende functies en bij onderdelenafdelingen/leveranciers. Omdat het programma is gebaseerd op de leerplannormen voor Heavy Duty Equipment, voldoe je aan de vereisten voor niveau 1 en 2 van in-school leerwerk.

Coöp-optie

De coöpoptie van het programma biedt u de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen terwijl u een termijn als betaalde werknemer in het veld werkt. Deze kans stelt je niet alleen in staat om klassikaal leren in de praktijk te brengen, maar zal ook waardevolle contacten opleveren voor toekomstige carrières.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen