Keystone logo
Centennial College Diploma in de auto-industrie - Motive Power Technician
Centennial College

Diploma in de auto-industrie - Motive Power Technician

4 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 16.539 *

Op de campus

* voor 2 semesters voor internationale studenten / kosten inclusief incidentele kosten en ziektekostenverzekering voor het eerste studiejaar

Invoering

  • Programmacode: 8202
  • School: School voor vervoer
  • Referentie: Ontario College Diploma
  • Programmatype: postsecundair programma
  • Programmaduur: 2 jaar / 4 semesters
  • Locatie: Ashtonbee Campus

Het Automotive - Motive Power Technician-programma is iets voor jou als je je ooit hebt afgevraagd hoe een motor werkt of wat een transmissie aandrijft.

Met de nadruk op motorvoertuigtechnologie, zullen de theoretische en praktische Motive Power Technician-cursussen van dit dynamische en inclusieve aanbod u voorbereiden op werk in de transportsector. De handelsrelevante vaardigheden en kennis die u verwerft, zullen u helpen om uitdagende functies aan te nemen in een verscheidenheid aan arbeidsmogelijkheden.

In overeenstemming met de normen van het Ministerie en de Ontario College of Trades, zal het programma inhoud leveren die voldoet aan de vereisten voor leerling-opleidingen van niveau 1 en niveau 2. Daarnaast neem je actief deel aan uitgebreide praktische trainingsactiviteiten in volledig uitgeruste moderne transportlaboratoriumfaciliteiten.

Afgestudeerden ontvangen een Motive Power Technician-diploma en worden gecrediteerd voor alle twee niveaus van Automotive Service Technician-leertijd op school.

Als u op zoek bent naar een uitdagende en lonende ervaring waar moersleutels en technologie samenkomen, dan vindt u deze in het Motive Power-programma van Centennial.

Coöp-optie

De coöpoptie van het programma biedt u de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen terwijl u een termijn als betaalde werknemer in het veld werkt. Deze kans stelt je niet alleen in staat om klassikaal leren in de praktijk te brengen, maar zal ook waardevolle contacten opleveren voor toekomstige carrières.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen