Keystone logo
Centennial College Diploma in auto-onderdelen en servicewerkzaamheden
Centennial College

Diploma in auto-onderdelen en servicewerkzaamheden

4 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 16.539 *

Op de campus

* voor 2 semesters voor internationale studenten / kosten inclusief incidentele kosten en ziektekostenverzekering voor het eerste studiejaar

Invoering

  • Programmacode: 8210
  • School: School voor vervoer
  • Referentie: Ontario College Diploma
  • Programmatype: postsecundair programma
  • Programmaduur: 2 jaar / 4 semesters
  • Locatie: Ashtonbee Campus

Automotive Parts and Service Operations is het perfecte programma om u te helpen voorzien in de behoefte aan opgeleid ondersteunend personeel in de ruggengraat van de auto-industrie - of u nu uw eerste carrière, een nieuwe carrière start of uw autoopleiding en -vaardigheden wilt afronden basis met de nadruk op operationele managementondersteuning.

De School of Transportation heeft nauw samengewerkt met industriepartners om een programma te creëren dat u positioneert als een topkandidaat in een ondervertegenwoordigd deel van de industrie, zelfs als u geen eerdere ervaring heeft. Het resultaat is het eerste postsecundaire programma in Canada dat u de kennis en praktische expertise van onderdelenservice, garantiebeheer, klantrelaties en bedrijfsvoering zal geven door middel van hands-on training.

Automotive Parts and Service Operations heeft de volledige steun van de Trillium Automobile Dealers Association (TADA), die meer dan 1.000 nieuwe autodealers in Ontario vertegenwoordigt. Als zodanig is het programma een uitstekende keuze als je net klaar bent met de middelbare school of een afgestudeerde bent van de Automotive Foundations of Techniques-programma's. Oudere studenten en autotechnici zullen dit programma ook een uitstekende Pathway naar een nieuwe carrière of een carrièreverandering binnen de industrie.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen