Keystone logo
Canadian College Of Health, Science & Technology Boekhoudkundige beheerder
Canadian College Of Health, Science & Technology

Boekhoudkundige beheerder

Windsor, Canada

0 Weeks

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Boekhoudkundige beheerders houden toezicht op de financiële gegevens en de naleving van een bedrijf door nauwkeurige boeken bij te houden over crediteuren en te ontvangen rekeningen, salarisadministratie en dagelijkse financiële boekingen en afstemmingen. In grotere organisaties werken Accounting Administrators samen met een Accountant om deze taken uit te voeren.

Doorgaans voeren boekhoudkundige beheerders dagelijkse boekhoudkundige taken uit, zoals maandelijkse financiële rapportage, grootboekposten en registreren ze betalingen en aanpassingen. Vaak helpen ze bij de aankoop, houden ze de inventaris bij en voeren ze de salarisadministratie uit.

Bovendien helpen veel boekhoudkundige beheerders ook met primaire HR-taken, zoals nieuwe aanwervingsdocumenten, compliance en tijdelijke arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en het indienen van vergoedingen voor werknemers, waardoor ze een onmisbaar onderdeel zijn van de fiscale geschiktheid van een organisatie.

Over het algemeen genereren individuen die in de boekhouding werken gegevens voor het management om betere financiële beslissingen te nemen. Bedrijfseigenaren, aandeelhouders, investeerders en vele anderen zijn afhankelijk van deze financiële rapporten om de prestaties en het algehele succes bij te werken.

Programmaduur: 32 weken

Theorie: 28 weken

Stage: 4 weken

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Diploma in Business - Accounting (Co-op) - BACT
  • Barrie, Canada
  • Online
 • Diploma in Bedrijfskunde - Boekhouding (BACN)
  • Barrie, Canada
  • Online
 • Advanced Diploma in Business Administration-Accounting (met of zonder werkervaring)
  • Toronto, Canada