Professioneel gediplomeerd diploma in Italiaanse gebakskunsten
Brescia, Italië
DUUR
8 Months
TALEN
Italiaans
TEMPO
Full time
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Vraag de vroegste startdatum aan
COLLEGEGELD
Vraag collegegeld aan
STUDIE FORMAAT
Op de campus
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
The Pastry Chef, Experience, Passion and Modernity
De arbeidsmarkt eist in toenemende mate een terugkeer naar de beroepen die verband houden met vakmanschap en creativiteit, en de banketbakker stelt zich zeker als een van de beroepen die deze eigenschappen tot het hoogste niveau weten uit te drukken.
Kiezen voor het Professional Advanced Diploma in CAST Alimenti betekent vertrouwen op een ervaring van meer dan 20 jaar en meer dan 30.000 uur praktische training, waardoor honderden jongeren werk hebben gevonden in de zoetwarensector.
De cursus was bedoeld om uitstekende resultaten te bieden op het gebied van kennis, manuele vaardigheden en professionele technieken, die essentiële en onmisbare vereisten zijn voor de arbeidsmarkt, in een korte tijd en met maximale lesmethoden.
Er wordt veel aandacht besteed aan praktische activiteiten, handvaardigheden en werkorganisatie, dankzij de voortdurende ondersteuning in het klaslokaal van spraakmakende meesters en leraren, in laboratoria die zijn uitgerust met de modernste apparatuur en technologieën. Toegevoegd aan deze is de gepersonaliseerde stage in zeer geselecteerde structuren, vergezeld van onvermoeibare zorg en aandacht voor de studenten en hun persoonlijke professionele houding.
Diepgaande vergaderingen zijn gepland met de grote meesters en gespecialiseerde interventies om bij te blijven, te leren over nieuwe producten en nieuwe commerciële formules.
Onze sterke punten
- Doorlopende oefening
- Nummer gesloten om een uitstekende relatie tussen leraar en student te garanderen
- Laboratoria met geavanceerde apparatuur met afzonderlijke werkstations
- Simulatie van werksituaties
- Individueel en groepswerk
- Multimedia materiaal
- Stage in uitstekende gastbedrijven
- Rondleidingen en educatieve uitstapjes
- Ondersteuning in de loop van de tijd door professionele bijwerking van specialisatie
Looptijd
- 16 weken in de klas
- 16 weken stage in een Italiaans bedrijf
- 4 dagen eindexamen
De cursus is gericht aan
Iedereen die het vak van banketbakker wil leren of perfectioneren, handmatige vaardigheden wil opdoen en de organisatorische en bestuurlijke aspecten van een laboratorium en ondernemersactiviteit begrijpt.
Geschikt om lid te worden van het CAST Alimenti programma in Italië
- Moet A2-niveau in de Italiaanse taal hebben (voor een beter begrip van Italiaans gebak en het creëren van een bredere werkgelegenheid);
- Moet goede communicatieve vaardigheden hebben in de Engelse taal;
- Moet minimaal 18 jaar oud zijn;
- Moet zeer gemotiveerd zijn om een carrière in de voedings- en drankenindustrie te beginnen;
- Gretig om een andere vreemde taal en levensstijl te leren.
Certificaten uitgegeven
- Aanwezigheidscertificaat (5 sterren voor de meest verdienstelijke)
- HACCP-certificaat
- Certificaat van veiligheid op de werkplek
- EQF-certificaat (European Qualifications Framework) uitgegeven door de regio Lombardije en geldig in heel Europa voor het profiel van Pastry Chef Level EQF: 3
Doelen
- Maak een breed scala aan klassieke en moderne zoetwaren met behulp van de technieken van de grote meesters.
- Beheer uw werk autonoom en efficiënt, dankzij urenlange oefening en werksimulatie in het bedrijf.
- Ken de meest geavanceerde apparatuur en het juiste gebruik ervan.
De inhoud
- De geschiedenis van zoetwaren en de evolutie van de professionele figuur van de banketbakker.
- De organisatie van een patisserie: ruimtes, machines, uitrusting, gereedschap en professionele kleding.
- Grondstoffen in zoetwaren.
- De principes van goede hygiëne.
- Techniek en praktische productie van het deeg, hun transformatie en conservering.
- De klassieke en moderne Italiaanse banketbakkersproducten: desserts, mignongebak, klassieke en moderne taarten, gebakken en gevuld.
- Zure en gezuurde producten, waaronder panettone.
- Chocolade en chocolade en zoetwaren.
- Koude bereidingen en ijs in gebak.
- Hartig gebak.
- Brood in gebak en gezonde gebakjes.
- Gebak-decoratie, esthetische presentatie en taartontwerp
- Patissieregelsimulaties, voorbereidingen, opslag, afwerking en verkoop met praktische tests.
Waarom kiezen voor CAST Alimenti
- Vanwege onze geschiedenis: we zijn geboren in 1997.
- Vanwege de grote meesters die lesgeven in onze klaslokalen.
- Vanwege het solide netwerk van contacten binnen arbeidskansen.
- Omdat we de school van wereldkampioenen zijn: we leren voortreffelijkheid.
- Vanwege ons internationale prestige.
- 80% van de studenten vindt werk in de sector, dankzij de vacatingservice die gereserveerd is voor degenen die naar school gaan.
English Language Requirements
Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Inleiding tot de grondbeginselen van het Franse gebak (certificaat)
- Paris, Frankrijk
Intensief professioneel programma in Franse patisserie (certificaat)
- Paris, Frankrijk
- Dijon, Frankrijk
Geavanceerd professioneel programma in Frans gebak (certificaat)
- Paris, Frankrijk