We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Carl Albert State College

Carl Albert State College

Carl Albert State College

Invoering

Hier bieden we studenten onderwijs van wereldklasse tegen een betaalbare prijs. Carl Albert State College is uitgeroepen tot het beste gemeenschapscollege in Oklahoma; staat momenteel als nr. 11 in de natie voor afstudeercijfers onder community colleges; en we bieden de meest betaalbare collegegeld en tarieven in de regio. Onze hoofdcampus bevindt zich in Poteau, met een bijkantoorcampus in Sallisaw, en we bieden 8 graden en 3 certificaatprogramma's volledig online aan.

De Poteau-campus biedt woonkansen voor studenten die de volledige universiteitservaring willen hebben en willen deelnemen aan vele campusclubs, activiteiten en een verscheidenheid aan intramurale spellen. Als je niet deelneemt aan een middagclubbijeenkomst, volleybal speelt op de recreatiecursus of een paar extra studie-uren in het Learning Resource Center stapt, is de kans groot dat je een middagvikingspel bijwoont in het sportcomplex. Viking-atletiek omvat honkbal, softbal, crosscountry voor heren en dames en e-sportteams.

Carl Albert State College is de thuisbasis van individuen uit alle lagen van de bevolking. Voor elke student van Carl Albert State College , inclusief de werkende volwassene met andere verplichtingen, bieden wij dag-, avond- en online cursussen aan die passen bij uw drukke schema. Of je nu van plan bent om op de campus te wonen, te pendelen of je diploma online te behalen - Carl Albert State College voldoet op een efficiënte, effectieve en economische manier aan de behoeften van studenten. We bieden uitstekende educatieve mogelijkheden voor studenten, of ze nu direct aan het werk willen na hun afstuderen of van plan zijn over te stappen om hun educatieve carrière voort te zetten.

Locaties

  • Poteau

    South McKenna Street,1507, 74953, Poteau

    Vragen